Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
27-03-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Samenwerking brancheorganisaties en overheid is nu nodig

Samenwerking tussen brancheorganisaties en overheid is nu juist hard nodig om de huidige coronacrisis te bezweren. De valt op ter maken uit de eerste editie van de GovTechNL video talkshow die nu zien en te beluisteren is. Moderator Danny Frietman van GovTechNL sprak in een levendige discussie met Jan Middendorp (VVD), Stijn Grove (DDA) en Petra Claessen (BTG).

Naast dat samenwerking tussen brancheorganisaties en overheid is nu nodig om crisis te bezweren werden ook andere zaken belicht. Zo is thuiswerken in het licht van de digitale identiteit is nu sleutel in delen van informatie, met en tussen de overheid.

Stijn Grove van DDA vindt dat datacenters de digitale back-bone van Nederland en dienen volle steun en aandacht te krijgen.

Telecomproviders en ICT dienstverleners zijn de drijvende kracht om mensen met elkaar te verbinden aldus Petra Claessen van de BTG.

Prioriteit 1, 2 en 3 is uiteraard dat de gezondheid van de mens altijd centraal staat, aldus Jan Middendorp en de overige deelnemers van de GovTechNL video talkshow.

Bekijk de video op het GovTechNL YouTube kanaal

Beluister de podcast op het GovTechNL Soundcloud kanaal

Op vrijdag 3 april is er weer een GovTechNL videotalkshow te zien. In de komende weken zullen o.a. volgende gastsprekers aan het woord komen: Lotte de Bruijn (NLdigital), Michel Rademaker (HSSS) en Dimi Albers (Dept).

Terug naar video overzicht
Datacenters