Lobster opent Nederlandse vestiging in Den Haag

Bas aan de Stegge

31-03-2020 | door: Witold Kepinski

Lobster opent Nederlandse vestiging in Den Haag

Lobster, aanbieder van de producten Lobster_data voor data- en systeemintegratie, Lobster_scm voor digitalisering en business integration en Lobster_pim voor snelle productcommunicatie, maakt bekend vanuit een kantoor in Den Haag de Nederlandse markt te gaan bedienen. Tegelijkertijd met de opening van het nieuwe kantoor lanceert Lobster ook de website lobster.nl, die zich specifiek richt op de Nederlandse markt.

Het van oorsprong Duitse bedrijf Lobster is reeds actief in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Denemarken en Zweden. Vanaf vandaag bedient Lobster ook zakelijke klanten in de Nederlandse markt. Het Nederlandse team staat onder leiding van Bas aan de Stegge, Regional Manager Benelux. Hij was hiervoor werkzaam als Project Manager en Business Developer voor de digitale portfolio van Siemens Nederland. Samen met zijn team was hij verantwoordelijk voor de implementatie van drie systemen voor het metronetwerk in Amsterdam.

Christian Tabernig, Managing Director van Lobster GmbH: “Ik ben zeer verheugd met het feit dat we nu ook vanuit een eigen kantoor in Den Haag de Nederlandse markt gaan bedienen met onze hoogstaande integratieproducten. Deze uitbreiding past in onze ambitie om met Lobster wereldwijd te groeien. Met de innovatieve oplossingen van Lobster kunnen we Nederlandse organisaties helpen om nog succesvoller hun markten te bedienen."

Bas aan de Stegge (foto), Regional Manager Benelux: “Ik heb ontzettend veel zin om met ons team vanuit het kantoor in Den Haag aan de slag te gaan. Met onze diensten Lobster_data, Lobster_scm en Lobster_pim gaan we het verschil maken. Bedrijven in de sectoren transport & logistiek en retail hebben te maken met steeds grotere uitdagingen bij het uitwisselen van data tussen verschillende systemen en partners. Met de oplossingen van Lobster voorzien wij in de behoefte om deze integratieprocessen snel, gemakkelijk en foutloos uit te voeren."

Goede softwaresystemen zijn bedoeld om organisaties succesvoller te laten presteren. Met dit uitgangspunt is Lobster al vanaf 2002 actief met gebruiksvriendelijke oplossingen voor complexe uitdagingen. De integratieproducten Lobster_data (data- en systeemintegratie), Lobster_scm (digitalisering en operationele procesintegratie) en Lobster_pim (vlotte productcommunicatie) zijn altijd up-to-date en voorzien van de laatste technologie.

Terug naar nieuws overzicht
Software