Dell en VMware passen fiscale doelstellingen aan

Dell en VMware passen fiscale doelstellingen aan

30-03-2020 | door: Witold Kepinski

Dell en VMware passen fiscale doelstellingen aan

Dell en VMware hebben hun fiscale doelstellingen voor 2021 aangepast. Reden is dat ze de impact van het coronavirus op hun financiële prestaties niet kunnen voorspellen zo melden Dell Technologies en VMware.

Dell Technologies verwacht voor het fiscale jaar 2021 een omzet van 91,8 miljard dollar tot 94,8 miljard dollar. Hierbij zou de winst tussen 3,4 miljard en 4 miljard dollar uitkomen. Dell zal meer informatie geven tijdens de winstoproep van het eerste kwartaal op 28 mei. Lees meer hier.

VMware zegt dat de verwachtingen voor het eerste kwartaal en het volledige jaar van zijn fiscale 2021 zijn geschrapt. VMware verwachtte in het fiscale jaar 2021 een omzet van ongeveer 12,05 miljard dollar. VMware meldt aan de Amerikaanse beurswaakhond SEC: "VMware kan niet voorspellen in hoeverre de wereldwijde COVID-19-pandemie de bedrijfsactiviteiten, financiële prestaties en bedrijfsresultaten negatief kan beïnvloeden."

Om het coronavirus te bestrijden biedt VMware gratis proefversies van zijn thuiswerkoplossingen Workspace ONE en het nieuwe SD-WAN Work @Home-aanbod. VMware verlengt ook de gratis proefversies van Horizon en VMware Cloud op AWS. Zo wil VMware organisaties helpen met business continuity.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter