Rem van Hoog volgt Sytac-CEO Bert Kraaikamp op

31-03-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Rem van Hoog volgt Sytac-CEO Bert Kraaikamp op

Rem van Hoog (54) start per 1 april 2020 als CEO van Sytac IT Consulting, expert op het gebied van Java en front-end technologieën voor onder andere de luchtvaart, de bancaire sector en de overheid. Hij volgt hiermee oprichter en CEO Bert Kraaikamp op die na 14 jaar afscheid neemt. Rem van Hoog is afkomstig van het Amerikaanse beursgenoteerde DXC Technology.

Rem van Hoog is zijn carrière begonnen als programmeur bij Nedlloyd Computer Services, een dochteronderneming van de Nederlandse rederij Nedlloyd Lines. Vervolgens bekleedde hij uiteenlopende posities binnen verschillende internationale omgevingen. Bij DXC Technology was hij de laatste jaren in zijn pre-sales rol als senior solution consultant verantwoordelijk voor het verkrijgen en vernieuwen van outsourcingscontracten en significante nationale en internationale projecten bij onder andere Philips, Ahold, Ericsson en de Vlaamse overheid.

'De juiste opvolger'

Aftredend CEO en oprichter van Sytac Bert Kraaikamp: “Na 14 jaar neem ik afscheid van Sytac om me te richten op andere zaken buiten de IT-business. De afgelopen periode werd ook gekenmerkt om de juiste opvolger te vinden. Ik maak vol vertrouwen plaats voor nieuw leiderschap en ben ervan overtuigd dat Rem de koers van Sytac, gebaseerd op kwaliteit en onze voorkeur om met bewezen technologieproducten en technieken te werken, verder zal uitstippelen en verstevigen.”

“Sytac heeft zich de afgelopen jaren bewezen als sterke, betrouwbare en financieel gezonde organisatie. Samen met het hele team van ongeveer 100 medewerkers het verschil te maken en verdere groei van onze organisatie te realiseren, is natuurlijk een fantastische uitdaging die ik als nieuwe CEO graag aanga”, aldus Van Hoog.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People