Appian lanceert een gratis coronavirus Response Management applicatie

01-04-2020 | door: Witold Kepinski

Appian lanceert een gratis coronavirus Response Management applicatie

Appian lanceert een gratis COVID-19 Response Management applicatie aan voor ondernemingen en overheidsinstellingen. De applicatie kan – in lijn met Appian’s toewijding aan snelheid – binnen twee uur volledig geconfigureerd en ingezet worden.

De app stelt een centraal commandocentrum in om de gezondheid en veiligheid van de medewerkers in kaart te brengen. De applicatie volgt de gezondheidstoestand, de locatie, de reisgeschiedenis van werknemers en ook details omtrent COVID-19 incidenten. Werkgevers kunnen de gezondheid- en werkstatus van alle werknemers zien, gecategoriseerd op basis van regio en interne afdeling. De applicatie draait op Appian's HIPAA-gecertificeerde Cloud.

De app stelt organisaties daarnaast in staat om community support te bieden aan medewerkers. Bij Appian geloven we dat werkomgevingen meer zijn dan alleen maar banen, het zijn community’s die zich moeten verenigen in moeilijke tijden. Voor intern gebruik hebben we een geautomatiseerde "COVID-19 Help Department" opgezet om vrijwillige medewerkers in contact te brengen met medewerkers die ondersteuning nodig hebben. Appian heeft tientallen vrijwilligers verzameld om medewerkers die steun nodig hebben bij te staan door het bezorgen van boodschappen, het aanbieden van een lift, of het leggen van virtuele sociale contacten. In de applicatie die we vandaag aankondigen, bieden we dezelfde functionaliteit aan elke organisatie die deze ook wil inzetten.

Organisaties kunnen de COVID-19 Response-applicatie in slechts twee uur opvragen, implementeren en configureren. Zij hoeven geen Appian-klant te zijn om de applicatie te gebruiken en er is geen Appian-expertise voor nodig. Organisaties die de applicatie implementeren krijgen ook toegang tot Appian's COVID-19 'Application Desk' voor assistentie. In een telefoongesprek nemen we het hele set-up proces door totdat de applicatie draait en alles goed functioneert. Deze service wordt, net als de software, gratis aangeboden.

Google Cloud

Appian gaat verder nog nauwer samenwerken met Google Cloud rond op intelligente documentenverwerking. De samenwerking verreikt Appian’s huidige AI-aanbod en geeft klanten out-of-the-box AI-mogelijkheden, die vooraf geconfigureerd zijn, voor gebruikscases omtrent intelligente documentverwerking (IDP). Door krachtige ‘Document AI’-diensten van Google Cloud te bundelen, stimuleert Appian een snelle business value door de slimme verwerking van ongestructureerde documenten en data.

Appian AI is een gratis en snelle manier voor Appian klanten om ‘best-of-breed’ kunstmatige intelligentie capaciteit toe te voegen aan elke applicatie die op Appian is gebouwd. Appian AI is inbegrepen in het Appian Low-Code Automation Platform; er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht bij een verhoogd gebruiksniveau.

Formulieren, facturen, e-mailcorrespondentie en dergelijke bevatten enorme hoeveelheden informatie die verwerkt moeten worden. Op AI-gebaseerde documentverwerking geeft bedrijven de mogelijkheid om de dataverwerking te versnellen en biedt beter inzicht in deze data voor een verbeterde besluitvorming.

AI tilt de documentverwerking naar een hoger niveau, maar AI alleen is niet genoeg om bedrijfsresultaten te beïnvloeden. Het Appian Low-Code Automation Platform maakt het eenvoudig om slimme, geïntegreerde en geautomatiseerde workflows in de gehele onderneming te leveren. Appian AI bevat Google Cloud AI en ML services out-of-the-box, waaronder Google Cloud Translation, Google Cloud Vision AI en Google Cloud Natural Language, voor een constante verbetering van Intelligent Document Processing. Appian maakt AI eenvoudig door middel van een visuele, low-code aanpak voor een snelle en eenvoudige implementatiecreatie en setup.

RPA

Tot slot kondigde de vendor Appian RPA aan waarmee Appian’s Low-code Automation Platform wordt uitgebreid met de mogelijkheid om cloud-native Appian software robots in te zetten en te controleren binnen een geïntegreerde ‘automation stack’. Appian's full-stack automatisering combineert nu AI, RPA, workflow, beslissingsregels en case management met de snelheid van low-code. Dit betekent dat bedrijven de juiste technologie voor de juiste use-case kunnen toepassen om elk end-to-end proces te automatiseren.

Terug naar nieuws overzicht