Arrow Electronics en Puppet sluiten EMEA distributieovereenkomst

Alexis Brabant, Arrow Electronics

01-04-2020 | door: Witold Kepinski

Arrow Electronics en Puppet sluiten EMEA distributieovereenkomst

Technologie leverancier Arrow Electronics, maakt bekend dat het een distributieovereenkomst heeft getekend met Puppet, een leverancier van infrastructurele automatisering. De exclusieve samenwerking heeft betrekking op Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Door Puppet aan zijn portfolio toe te voegen, kan Arrow zijn IT-channelklanten nieuwe mogelijkheden bieden om oplossingen van toonaangevende leveranciers te combineren met veelgebruikte opties voor het automatiseren van de bedrijfsprocessen van hun zakelijke klanten.

Volgens Puppet vertrouwen meer dan 40.000 bedrijven wereldwijd, waaronder 75 procent van de Fortune 100, op zijn technologie en zijn aanverwante producten voor het automatiseren van de infrastructuur en het leveren van applicaties. Met de Puppet Enterprise oplossing kunnen bedrijven bijna elke infrastructuur op schaal leveren en beheren met zowel agent-loze als agent-gebaseerde automatisering op een enkel platform en continu het beveiligings- en compliance-beleid handhaven.

Arrow zal ook Puppet Remediate distribueren - een oplossing die IT-operations teams helpt bij het sneller prioriteren en verhelpen van beveiligingskwetsbaarheden. Channelklanten krijgen ook toegang tot de Nebula, de nieuwste oplossing van Puppet om het leveren van cloud-native applicaties en infrastructuur te automatiseren. “In een steeds complexer wordend IT-landschap is automatisering belangrijker dan ooit tevoren”, aldus Paul Heywood, Chief Revenue Officer, Puppet. “Arrow begrijpt de behoeften van CIO's, DevOps-, netwerk- en beveiligingsteams en het kritieke belang van automatisering en orkestratie die in harmonie moeten werken met virtualisatie-, cloud-, analytics- en beveiligings-stacks, naast de andere tools en workflows die deze teams vandaag de dag gebruiken.”

“Arrow's portfolio en Puppet sluiten perfect op elkaar aan, aangezien Puppet samenwerkt met 's werelds toonaangevende leveranciers door de configuraties van hun oplossingen te automatiseren”, zegt Alexis Brabant foto), vice president sales van Arrow's enterprise computing solutions business in EMEA. “Puppet is erin geslaagd een industriestandaard te worden die werkt voor alle infrastructuren en verticale organisaties. We kijken ernaar uit om met Puppet samen te werken nu we onze focus op IT-automatisering en veilige DevOps verscherpen in onze totale mix  van oplossingen voor zowel on-premises als multi-cloud omgevingen.”

Terug naar nieuws overzicht
Software