Pure Storage is SAP PartnerEdge Platinum Partner

Michael Sotnick

02-04-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Pure Storage is SAP PartnerEdge Platinum Partner

Pure Storage is SAP PartnerEdge Platinum Partner en is voortaan een wereldwijde technologiepartner van SAP. Pure Storage's FlashArray, gecertificeerd voor SAP HANA, helpt klanten en service providers die bedrijfskritische SAP-workloads uit te voeren. Deze uitbreiding van het partnerschap biedt klanten toegang tot gezamenlijke technische ondersteuning, competentiecentra en technologie-integraties tussen de twee bedrijven op het gebied van intelligente enterprises, SAP S/4HANA, cloud computing, storage en virtualisatie.

“Als wereldwijde technologiepartner wil Pure Storage graag de samenwerking met SAP op een nieuw en hoger peil brengen”, zegt Michael Sotnick (foto), Vice President, Partners, Alliances and Business Development, Pure Storage. “We hebben onze reputatie opgebouwd op basis van innovatie, prestaties en uitzonderlijke klantenservice. We kijken uit naar het creëren van een raamwerk voor vergaande integratie en samenwerking tussen producten en technologieën van SAP en onze Evergreen-platforms.”

“De uitbreiding van het wereldwijde technologiepartnerschap met Pure Storage toont de waarde aan van het klantgerichte ecosysteem van SAP: nauwe samenwerking met partners die het potentieel hebben om direct waarde te leveren voor talloze toepassingen bij klanten", zegt Marc Rolfe, Senior Vice President, Global Business Development and Ecosystems, SAP. "Samen streven we naar betere resultaten, hogere winsten en snellere innovatie voor onze klanten".

Terug naar nieuws overzicht
Cloud