Pocos introduceert de online gameweken

06-04-2020

Pocos introduceert de online gameweken

In deze bijzondere tijden spannen veel bedrijven zich extra in voor hun relaties, of dat nou eindklanten zijn of businesspartners. Bij de meeste bedrijven in Nederland zit het ‘qua connectiviteit’ ook wel goed. Dat zorgt ervoor dat thuiswerken een vloeiende operatie is en dat de online contacten met collega’s en klanten vlekkeloos verlopen.

Maar wat doe je in de lunchpauze nu tafelvoetballen, darten en samen lunchen er voorlopig even niet in zit? Daar heeft het Eindhovense Pocos, specialist op het gebied van connectiviteit, telefonie, mobiel en cloud, iets op gevonden: online gamen!

De komende vier weken zet Pocos elke week een leuke nieuwe game online, om even lekker te ontspannen. Als de rest van het gezin ook wel wat afleiding kan gebruiken dan kunnen de links ook gerust gedeeld worden want alle games zijn familievriendelijk. De eerste game is Neon Bricks en deze staat nu al online. De andere games komen op 14, 21 en 28 april steeds om 12.00 uur live. Je kunt spelen om te relaxen of meespelen voor een leuke weekprijs in de Pocos-competitie: vier skydive-arrangementen voor twee personen!

De games zijn vanaf vandaag online te spelen via www.pocos.nl/gameweken.

 

Terug naar nieuws overzicht