Vertixo biedt gratis online video conference systeem

07-04-2020 | door: Witold Kepinski

Vertixo biedt gratis online video conference systeem

Vertixo, een managed hosting provider, biedt een gratis online video conference systeem. Dit meldt Tom Brautigam, Business Development Manager bij Vertixo.

Brautigam: "Als Managed hosting provider hebben we een aantal weken geleden een Video-Conference systeem opgezet o.b.v. open source. Deze applicatie wordt op dit moment gebruikt door onderwijs-overheid en bedrijven. We hebben het gratis ingezet om zo andere organisaties te kunnen ondersteunen in tijden van crisis waarbij sommige zzp-ers zoals muziek docenten hun diensten kunnen blijven leveren."

Hij meldt verder: "We hebben er geen belang om hier o.b.v. advertenties of persoonsgegevens geld mee te verdienen. Sterker nog, wij willen dat iedereen op een zo veilig mogelijke manier kan communiceren op afstand. De verbinding is encrypted en de data wordt niet opgeslagen. Het systeem dat we opgezet hebben behoeft geen installatie of aanmelding. Het delen van een link is genoeg om in contact te komen met de persoon die je wilt spreken welke volledig in de browser werkt. We willen dit belangeloos in te zetten voor een groter publiek."

De dienst is te gebruiken en meer info via: www.vidconf.nl

 

Terug naar nieuws overzicht