Poly lanceert Voyager 4245 Office
07-04-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Poly lanceert Voyager 4245 Office

Plantronics (Poly - voorheen Plantronics en Polycom) introduceert de Voyager 4245 Office, een nieuwe unified communications-headset die geschikt is voor Microsoft Teams. De Voyager 4245 is een aanvulling op Poly’s uitgebreide assortiment headsets en apparaten voor gebruik met Teams.

De Poly Voyager 4245 Office is ontworpen voor mensen die de telefoon zeer intensief gebruiken. Het nieuwe draadloze UC-apparaat biedt hen meer bewegingsvrijheid, comfort en geluidskwaliteit. Met de speciale Teams-knop kunnen werknemers hun Teams-applicatie rechtstreeks activeren – zonder tussenkomst van andere apparaten. De headset beschikt verder over een verwisselbare accu voor onbeperkte gesprekstijd en over three-way-connectiviteit. Het apparaat is op verschillende manieren te dragen: op het oor, achterop het hoofd of bovenop het hoofd.

Portfolio

De nieuwe headset is toegevoegd aan het portfolio van Poly, dat onder meer bestaat uit vijftien Microsoft Teams-gecertificeerde headsets en personal speakerphones. Het portfolio bevat zowel bekabelde als draadloze apparaten. Zo is de bekabelde Teams-gecertificeerde Poly Blackwire 3300 Series gericht op mensen die veel moeten bellen voor hun beroep. De serie beschikt over verbindingsmogelijkheden via USB-C, USB-A en 3,5 mm. Voor werkgevers of -nemers die op zoek zijn naar draagbare, Teams-gecertificeerde personal speakerphones zijn er de Poly Calisto 3200 en Calisto 5300. Deze zijn ontworpen met 360° audio om de omgeving als een professionele ruimte te laten klinken. Poly richt zich hiermee onder meer op thuiswerkers.

Microsoft Teams telt ruim 44 miljoen dagelijks actieve gebruikers. Uit recent onderzoek van Frost en Sullivan onder wereldwijde IT-beslissers blijkt dat 64 procent van alle organisaties nu al Teams gebruikt, en dat nog eens 32 procent verwacht dit in de komende twee jaar te gaan doen.

De Voyager 4245 Office voor Teams is verkrijgbaar vanaf mei 2020.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware