TeamViewer verkrijgbaar via de Ingram Micro Cloud Marketplace

08-04-2020 | door: Witold Kepinski

TeamViewer verkrijgbaar via de Ingram Micro Cloud Marketplace

Ingram Micro kondigt aan dat de veilige oplossingen voor het werken op afstand van TeamViewer toegevoegd zijn aan de Ingram Micro Cloud Marketplace als onderdeel van een wereldwijde clouddistributie-overeenkomst.

Volgens deze overeenkomst zullen de volgende TeamViewer-producten beschikbaar zijn in 15 landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland en verschillende Scandinavische landen. De VS, Brazilië en Chili volgen binnenkort. Ingram Micro biedt met TeamViewer:

Secure Remote Access and Support: hiermee kunnen systeembeheerders veilig toegang krijgen tot externe servers, overal en zonder VPN. Zakelijke gebruikers kunnen TeamViewer gebruiken om op afstand toegang te krijgen tot hun werkcomputers vanaf externe locaties.

Centralized Remote Monitoring and Management: biedt de mogelijkheid om computers, apparaten en software te beheren, bewaken, volgen, patchen, back-uppen en beschermen - allemaal vanaf één platform.

TeamViewer Pilot: biedt de gebruiker hulp op afstand met behulp van augmented reality-technologie, voor reparatie of onderhoud van een apparaat/machine, en maakt samenwerking mogelijk om problemen op te lossen of collega's op te leiden vanaf elke locatie.

“We zijn verheugd dat TeamViewer is toegevoegd aan de Ingram Micro Cloud Marketplace, het ongeëvenaarde commerce platform dat de groei in het cloud-ecosysteem versnelt", aldus Jan-Willem van der Velde, Sales Manager Software & Data Security Benelux bij Ingram Micro. "Deze samenwerking benadrukt Ingram Micro’s ondersteuning bij het beschikbaar stellen van cloudoplossingen van toonaangevende vendoren aan een wereldwijd publiek.”

“Bij TeamViewer streven we er altijd naar om meer mensen in alle regio's te bereiken met onze oplossingen voor werken op afstand. Daarvoor hebben we betrouwbare partners nodig”, zegt Rajesh Nakarajan, Sales Director bij TeamViewer. "Deze samenwerking met Ingram Micro Cloud zal ons bereik helpen vergroten en ons distributienetwerk versterken."

Alle bovengenoemde TeamViewer-oplossingen zullen vanaf vandaag beschikbaar zijn op de Ingram Micro Cloud Marketplace, in 15 landen.

Terug naar nieuws overzicht
Software