Cato Networks haalt flinke kapitaalinjectie op

09-04-2020 | door: Witold Kepinski

Cato Networks haalt flinke kapitaalinjectie op

Cato Networks, leverancier van een Secure Access Service Edge (SASE) platform, heeft een investering van 77 miljoen dollar aangekondigd onder leiding van Lightspeed Venture Partners met deelname van Aspect Ventures, Greylock Partners, Singtel Innov8, US Venture Partners ( USVP) en Shlomo Kramer.

Deze investering brengt de totale tot nu toe ingezamelde financiering op meer dan 200 miljoen dollar. Het komt op de hielen van een ongelooflijk jaar met een stijging van 220% in boekingen en een zeer sterk eerste kwartaal van 2020.

“Deze financieringsronde is een bewijs van de unieke waarde die Cato zelfs onder de moeilijkste zakelijke omstandigheden aan klanten levert. De wereldwijde pandemie heeft de normale gang van zaken verstoord en de noodzaak van een aanpasbare infrastructuur onderstreept ”, zegt Shlomo Kramer, CEO en mede-oprichter van Cato Networks. “Hoewel veel bedrijven moeite hebben om thuiswerk externe toegang voor alle werknemers mogelijk te maken, hoefden klanten van Cato alleen maar een schakelaar om te draaien. Dat is de kracht van één geconvergeerd wereldwijd netwerk- en beveiligingsplatform waarmee bedrijven klaar zijn voor de toekomst.”

Cato Networks heeft verder onlangs een distributie overeenkomst gesloten met Nuvias Group.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht