Accenture koopt Revolutionary Security

09-04-2020 | door: Witold Kepinski

Accenture koopt Revolutionary Security

Accenture heeft voor een onbekend bedrag Revolutionary Security overgenomen, een particulier bedrijf dat gespecialiseerd is in cybersecurity voor bedrijven voor informatietechnologie (IT) en operationele technologie (OT) -omgevingen. 

Het portfolio van cyberbeveiligingsservices van Revolutionary Security omvat beoordeling en testen, ontwerp en bouw van beveiligingsprogramma's en -functies, evenals beveiligingsactiviteiten in de IT- en OT-systemen van haar klanten. Revolutionaire beveiliging maakt gebruik van gepatenteerde technologie en methoden om de beveiligingsmogelijkheden van haar klanten te verbeteren en risico's te beheersen. De dienst voor het testen en simuleren van simulatie van aanvallen en aanvallen, LiveFire, maakt gebruik van reële cyberdreigingen om hiaten in beveiligingsprocessen en -controle, evenals personeelsoperaties en -technologieën te identificeren. De resultaten helpen organisaties bij het prioriteren van acties om cyberrisico's binnen hun onderneming te beperken.

Revolutionary Security, met hoofdkantoor in de regio Philadelphia, heeft 90 hoogopgeleide cybersecurity-professionals in dienst in de Verenigde Staten. Het bedrijf, opgericht in 2016, bedient verschillende klanten in de energie-, productie-, gezondheidszorg-, financiële dienstverlening- en communicatie-industrie.

"De overname van Revolutionary Security is een nieuwe demonstratie van onze voortdurende toewijding om te investeren in gebieden om onze klanten te beschermen tegen cyberdreigingen", zegt Kelly Bissell, die wereldwijd Accenture Security leidt. "Het serviceaanbod van Revolutionary Security is een perfecte aanvulling op Accenture's portfolio en de overname bevordert onze missie om klanten te helpen hun organisaties in hun hele ecosysteem beter te beschermen en te verdedigen."

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht