Witold Kepinski - 09 april 2020

AWS Migration Acceleration Program voor Windows is beschikbaar

AWS Migration Acceleration Program voor Windows is beschikbaar image

Het AWS Migration Acceleration Program voor Windows is beschikbaar. Het AWS Migration Acceleration Program (MAP) voor Windows, een uitbreiding van het bestaande AWS MAP-programma, is ontworpen om organisaties te helpen hun migratiedoelen nog sneller te bereiken met AWS-services, best practices, tools en incentives.

AWS meldt: "We bieden een aanpak in drie stappen om u te helpen de onzekerheid, complexiteit en kosten van migratie naar de cloud te verminderen. Bovendien kan MAP u helpen bij het moderniseren van huidige en verouderde versies van Windows Server- en SQL Server-workloads om cloudoplossingen zoals SQL Server die draait op Linux, Amazon Aurora, op containers gebaseerde services en AWS Lambda te verlagen. Cloud-native of open-source oplossingen kunnen u helpen om los te komen van de hoge kosten van commerciële licenties."

Unilever

Klanten, zoals Unilever en Expedia, hebben met succes hun Windows workloads naar AWS gemigreerd en gemoderniseerd door MAP te gebruiken om hun cloudmigraties te vereenvoudigen en te versnellen aldus de cloud gigant.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!