Witold Kepinski - 10 april 2020

Cohesity haalt kwart miljard dollar op

Cohesity haalt kwart miljard dollar op image

Cohesity kondigt 250 miljoen dollar aan Series E-financiering aan, geleid door DFJ Growth, Foundation Capital, Greenspring Associates en Wing Venture Capital. DFJ Growth en Greenspring Associates zijn nieuwe investeerders, net als Baillie Gifford en Sozo Ventures.

De ronde omvat ook brede steun van bestaande investeerders, waaronder Sequoia Capital en SoftBank Vision Fund 1, evenals strategische investeerders Hewlett Packard Enterprise en Cisco Investments. Cohesity wordt nu gewaardeerd op 2,5 miljard dollar, meer dan het dubbele van de waardering van de Series D-ronde van het bedrijf minder dan twee jaar geleden. Met de nieuwe financiering bedraagt de totale financiering van Cohesity sinds de oprichting meer dan 650 miljoen dollar.

"Het afsluiten van een grote financieringsronde in deze tijden van economische onzekerheid getuigt van de belofte die onze investeerders in Cohesity zien", zegt Mohit Aron (foto), CEO en oprichter van Cohesity. “Meer bedrijven wereldwijd laten hun aanbod achterwege ten gunste van onze moderne, softwaregedefinieerde benadering van gegevensbeheer die ongelooflijk eenvoudig te gebruiken is - cruciaal in deze uitdagende tijden, aangezien klanten op zoek zijn naar het verlagen van de totale eigendomskosten en het inschakelen van externe IT-teams."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!