Witold Kepinski - 10 april 2020

Centralpoint is Apple Authorised Education Specialist

Centralpoint is Apple Authorised Education Specialist image

Centralpoint is benoemd tot Apple Authorised Education Specialist. Hiermee heeft Centralpoint de hoogst haalbare Apple status gerelateerd aan de educatieve sector behaald. Met het behalen van deze status heeft Centralpoint zowel voor de zakelijke als de educatieve sector de hoogst haalbare Apple status.

Dit betekent dat Centralpoint officieel wordt erkend als een deskundige leverancier van ondersteuning en advies voor onderwijsinstellingen, waarbij de nieuwe status van Apple Authorised Education Specialist de vorige certificering als Apple Solution Expert vervangt.

Centralpoint is in staat om onderwijsinstellingen vanaf de start te begeleiden naar digitaal onderwijs. Zo ondersteunt de organisatie bij het ontwikkelen van de visie en missie tot aan de daadwerkelijke implementatie van Apple devices en training van de docentenstaf.

Centralpoint heeft deze exclusieve status verdiend na een evaluatie van de dienstverlening en bekwaamheden op het gebied van Apple. Centralpoint werkt al jaren samen met scholen, hogescholen en universiteiten om klassikale technologie te leveren en de digitale vaardigheden van docenten te verbeteren. Centralpoint wordt nu dan ook erkend als een deskundige Apple expert op het gebied van ondersteuning en advies voor onderwijsinstellingen.

Gerben Boom, Teammanager Apple: "We zijn er ongelooflijk trots op dat Centralpoint als enige leverancier in Nederland beschikt over zowel de Apple Authorised Enterprise status als de Apple Authorised Education Specialist status, wat het harde werk, de kennis en de passie van ons hele team weerspiegelt.’’

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!