Witold Kepinski - 11 april 2020

AWS Fargate serverless container platform heeft nieuwe versie

AWS Fargate serverless container platform heeft nieuwe versie image

AWS Fargate, een serverless computer toepassing voor containers, is nu beschikbaar in de nieuwe platformversie 1.4.0. Deze nieuwste versie maakt verschillende nieuwe Fargate-functies mogelijk en kunnen rechtstreeks worden gebruikt door de Amazon Elastic Container Service (ECS) orkestrator.

Fargate-taken ondersteunen nu Amazon Elastic File System (EFS) -eindpunten. Deze nieuwe mogelijkheid maakt toepassingen mogelijk die gegevenspersistentie en gedeelde opslag vereisen door EFS-volumes in uw Fargate-taak te koppelen. Klanten kunnen nu applicaties naar Fargate migreren, zoals contentmanagementsystemen (bijv. WordPress en Drupal) of applicaties die een gemeenschappelijke dataset delen.

Fargate-taken die met de nieuwe platformversie zijn gelanceerd, worden nu geleverd met een enkel kortstondig volume van 20 GB in plaats van een volume van 10 GB voor het hosten van de container image en een mount-volume van 4 GB. Deze extra flexibiliteit en capaciteit zullen met name handig zijn voor workloads die grote datasets en bestanden verwerken. De nieuwe volume-update is van toepassing op zowel ECS-taken als Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS) -pods die op Fargate draaien.

Lees alle details en nieuwe functies op de website van AWS.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!