Boek gepubliceerd over Lean Robotics
14-04-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Boek gepubliceerd over Lean Robotics

Uitgeverij NUBIZ heeft het boek “Lean Robotics” van John Maes en Jeroen Schijns uitgebracht. Een must voor Lean- en IT-experts en het enige Nederlandstalige boek over RPA aldus NUBIZ.

Robotic Process Automation, of kortweg RPA, is het automatiseren van taken of processen die voorheen door mensen werden uitgevoerd. RPA werkt veel sneller en nauwkeuriger – wat niet alleen leidt tot kostenbesparing en kwaliteitsverbetering, maar ook zorgt voor een hogere klant- en werknemerstevredenheid. Door eentonige taken over te laten aan RPA kunnen werknemers zich volledig richten op toegevoegde waarde voor de klant en de organisatie. RPA is daarom hot, maar veel organisaties weten niet waar ze moeten beginnen of lopen na enige tijd vast

De oplossing is Lean Robotics, een effectieve aanpak waarbij RPA wordt gecombineerd met Lean. Die aanpak is het resultaat van jarenlange ervaring met RPA-implementaties en continu leren, verbeteren en perfectioneren. Dit boek is geschreven voor managers, directieleden, Lean-practitioners, RPA-experts, functioneel beheerders, IT-specialisten, proces- en informatiemanagers en vele andere professionals in vrijwel alle bedrijfstakken. Het is een echt praktijkboek, met talloze voorbeelden, tools en nuttige adviezen.
Het boek gaat uit van een organisatiebrede visie en besteedt ook aandacht aan gewijzigde rollen en verantwoordelijkheden, veelvoorkomende problemen, klassieke valkuilen en verandermanagement.

Over de auteurs

John Maes is als Master Black Belt en operationeel directeur al meer dan 15 jaar actief op het gebied van Lean. Hij heeft Lean met succes uitgerold in meer dan 10 landen en werkte in uiteenlopende sectoren en disciplines. Zijn ervaring strekt zich uit van de werkvloer tot directieniveau. John is Senior VP bij een grote financiële instelling en verantwoordelijk voor het Lean Center of Excellence. Ook is hij oprichter van Always Better Consultancy, dat organisaties helpt met de implementatie van Lean en RPA, en co-auteur van de bestseller Succesvol Lean.

Jeroen Schijns is Master Black Belt Lean met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van consultancy, verandermanagement en Lean. Hij heeft gewerkt als manager, consultant en trainer in de telecom, overheid, industrie en de financiële dienstverlening en is momenteel Lean-consultant bij het Lean Center of Excellence van de Rabobank. Jeroen heeft meer dan 35 succesvolle Lean Robotics-trajecten begeleid.

Titel: Lean Robotics
Ondertitel: Lean & RPA, de winnende combinatie
Auteurs: John Maes en Jeroen Schijns
Omvang/uitvoering: 200 pag., paperback in kleur, 19 x 24 cm
ISBN: 978 94 92790 25 5
Prijs/verschijning: € 32,99 / april 2020

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Robotics, rpa