IP Visie breidt uit met nieuwe partnerstrategie
15-04-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

IP Visie breidt uit met nieuwe partnerstrategie

Onlangs is er een geheel nieuwe BV, genaamd IP Visie Channel Partners de lucht in, met Maarten Kippers als directeur.

Het nieuwe partnermodel van IP Visie wordt ingezet om complete connectiviteitsoplossingen te kunnen bieden. Hierbij worden de bouwstenen ingezet die IP Visie als halffabrikaat levert.

Op deze manier verwacht IP Visie partnerships te sluiten met partijen die een eigen oplossing of dienst in de markt zetten, waarbij IP-connectiviteit van essentieel belang is om de dienst goed te laten functioneren.

Kippers heeft een enorme drive en kijkt met veel enthousiasme uit naar zijn nieuwe functie. Zijn focus ligt vooral op het leveren van kwaliteit en het bieden van ondersteuning op het hoogste niveau. Hij heeft een solide achtergrond als Sales & Business Development Manager bij Cellnex en is geen onbekende voor IP Visie. Hij is ook degene die mede aan de wieg heeft gestaan van het vorig jaar geopende datacenter in de TV toren in Roosendaal.

Door zijn brede kennis van de wereld van datacenters en IP-connectiviteit is Kippers bij uitstek het geschikte aanspreekpunt voor bedrijven, die hun business een boost willen geven door op een slimme manier gebruik te maken van de bouwstenen die IP Visie levert op het gebied van connectiviteit in de meest brede zin van het woord.

Terug naar nieuws overzicht