Witold Kepinski - 13 april 2020

Dell Technologies helpt zijn partners tijdens coronavirus crisis

Dell Technologies komt met verschillende nieuwe financiële ondersteuningsmaatregelen om zijn partners in hun business te helpen tijdens de coronavirus pandemie. Dit meldt Dell Technologies channelbaas Joyce Mullen (foto) in de blog 'Partners, We’re Here for You'.

Mullen meldt: "COVID-19 heeft de manier veranderd waarop we werken, de manier waarop we met elkaar omgaan en de manier waarop we de volksgezondheid benaderen. Maar het heeft onze toewijding aan onze partners niet veranderd. We hebben de rug van onze partners. We hebben altijd, en zullen dat altijd doen. Daarom hebben we gewerkt aan manieren waarop we onze partners kunnen blijven ondersteunen - zodat ze hun klanten kunnen blijven ondersteunen - in deze onvoorspelbare tijd."

Ze vervolgt: "We begrijpen dat financiering en cashflowliquiditeit een belangrijke rol spelen in elk bedrijfscontinuïteitsplan. Veel van onze partners hebben op dit gebied mogelijk hulp nodig bij het bedienen van hun klanten en het helpen van hun werknemers om productief te blijven tijdens deze moeilijke tijd. Met dat in gedachten hebben we acties ondernomen om metalen partners onmiddellijk financiële steun te bieden en tegelijkertijd te helpen bij het opbouwen van mogelijkheden en pijplijnen voor de toekomst."

Enkele nieuwe maatregelen zijn:

Dell Technologies zal een eenmalige uitbetaling in contanten verstrekken voor maximaal 50 procent van de huidige saldi van het Market Development Fund (MDF) / Business Development Fund (BDF) van de partner voor gebruik voor toekomstige marketingactiviteiten. Partners kunnen dit op elk moment tussen 13 april en 20 juni 2020 aanvragen. Na goedkeuring ontvangen partners onmiddellijke vooruitbetaling, waardoor cashflow wordt vrijgemaakt, flexibiliteit wordt geboden en de tijdswaarde van geld wordt geboden. Verdere details zullen beschikbaar zijn over het MDF / BDF-programma

Voor leveranciers van hardware oplossingen biedt Dell vanaf nu tot 31 mei 2020 tegen betaling vrijgestelde Services Deployment-training voor Unity XT, VxRail en DP4400, zodat ervoor zorgt dat in aanmerking komende partners gedurende deze tijd waardevolle capaciteiten blijven bouwen.

Dell introduceert ook nieuwe teamgebaseerde prijsopties voor leveranciers van oplossingen om alle trainingen betaalbaarder te maken voor de teams van zijn partners.

Het Dell Technologies Working Capital Solutions (WCS) programma moet partners door deze onzekere periode heen helpen.

Lees alle details in de blog van Joyce Mullen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!