Witold Kepinski - 15 april 2020

HSO consultant Jeroen Leeflang krijgt bijzondere erkenning van Microsoft

HSO consultant Jeroen Leeflang krijgt bijzondere erkenning van Microsoft image

HSO-medewerker Jeroen Leeflang heeft onlangs van Microsoft de titel FastTrack Recognized Solution Architect gekregen. Deze titel wordt toegekend door het product engineering team (in dit geval Dynamics 365 F&O) aan solution architects die diepgaande expertise op het gebied van architectuur laten zien en hoogwaardige oplossingen voor klanten bouwen, in samenwerking met het Dynamics 365 FastTrack team. Wereldwijd krijgen minder dan 40 architecten dit jaar deze erkenning, in Nederland minder dan 5.

De afgelopen jaren heeft Jeroen als technical solution architect intensief samengewerkt met het Microsoft FastTrack team, dat partners begeleidt bij grote en complexe implementaties. In deze trajecten heeft hij laten zien dat hij werkt volgens de standaarden en best practices van Microsoft en in staat is een complexe architectuur te ontwikkelen voor onze klanten. HSO feliciteert Jeroen van harte met deze prachtige erkenning!

De uitreiking van de titels vindt formeel plaats tijdens de virtual Microsoft Business Application Summit, op 6 mei 2020. Een overzicht van de FastTrack recognized Solution Architects 2020 vind je hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!