Sitecore benoemt Tom de Ridder tot Chief Technology Officer

Tom de Ridder

15-04-2020 | door: Witold Kepinski

Sitecore benoemt Tom de Ridder tot Chief Technology Officer

Sitecore, speler in digitale experience management software, heeft Tom de Ridder benoemd tot Chief Technology Officer. Hij rapporteert rechtstreeks aan de Chief Executive Officer van het bedrijf, Mark Frost.

De Ridder was medeoprichter en Chief Technology Officer van de Belgische specialist in content marketing software Stylelabs, waar hij leiding gaf aan de ontwikkeling van de eigen SaaS cloudoplossing van het bedrijf. Stylelabs werd eind 2018 door Sitecore overgenomen. In zijn nieuwe rol zal De Ridder de kritische, toekomstgerichte technologische innovaties van Sitecore begeleiden, waaronder Sitecore Content Hub en de komende SaaS-versie van Sitecore's marktleidende digitale experience platform.

"De ontwikkeling van onze technologie tot een echt SaaS-aanbod staat centraal bij onze strategische ambities. Tevens hebben we de verantwoordelijkheid om de investeringen van onze klanten te beschermen en innovatief te blijven voor de producten die ze momenteel gebruiken," zegt Mark Frost, CEO, Sitecore. "Tom en onze Executive Vice President product management Desta Price zullen samen een geïntegreerde productstrategie uitstippelen waarmee ons huidig platform het beste in de markt blijft en de transitie en de transitie van onze klanten naar SaaS soepel zal verlopen."

Terug naar nieuws overzicht
Software