Witold Kepinski - 15 april 2020

Cisco trekt miljarden dollars uit om klanten en resellers te helpen

Cisco trekt miljarden dollars uit om klanten en resellers te helpen image

Cisco trekt miljarden dollars via zijn Business Resiliency Program uit om klanten en resellers te helpen nu het coranavirus pandemie slachtoffers maakt en de economie onder druk zet.

Het Business Resiliency Program van Cisco Capital heeft 2,5 miljard dollar in kas om klanten en partners te helpen door de coronacrisis heen te komen, onder andere door regelingen rond uitstel van betalingen. Cashflow is een topprioriteit voor klanten en partners van Cisco zo meldt het bedrijf.

Het door Cisco Capital ontwikkelde programma biedt onder andere de mogelijkheid om een nieuw product of oplossing pas 2021 te betalen. Vanaf januari 2021 betalen klanten vervolgens maandelijks op basis van het totale bedrag en de resterende looptijd van de financiering.

Veel hardware, software en services van Cisco zijn nu in trek voor thuiswerkers zoals Webex en AnyConnect. Doordat er meer wordt gebruikt van het internet weet Cisco nu ook meer van zijn netwerk toepassingen te verkopen.

Cisco had eind januari 2020 rond 9,6 miljard dollar aan leningen en financing services in zijn portefeuille. Cisco had toen 8,5 miljard dollar aan liquide middelen en equivalenten.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!