Work Anywhere
16-04-2020
Deel dit artikel:

Work Anywhere

Sinds februari is onze nieuwe pay-off “Work Anywhere”. Toeval of niet dat we nu allemaal al enkele weken vanuit huis werken. Wat u de afgelopen weken ook vast heeft gemerkt, is dat het werk gewoon door gaat. Vanaf de keukentafel met de kinderen om u heen of heel soms nog vanuit kantoor. Bedrijven die twijfelden aan thuiswerken, zijn nu om. En lopende projecten om dit mogelijk te maken zijn in een stroomversnelling geraakt. In crisistijden zijn er altijd bedrijven die andere organisaties kunnen helpen. Zo heeft Evolve IP met het Evolve Cares programma, tijdens de Covid-19 maatregelen, meer dan 5.000 medewerkers van verschillende organisaties, voorzien van een thuiswerkoplossing zodat zij hun klanten gewoon konden blijven helpen. Of het nu gaat om medewerkers op het contactcenter of in de back-office. Thuiswerken, werkt!

Middels het Evolve Cares programma heeft Evolve IP verschillende nieuwe klanten mogen verwelkomen en voorzien van een uitgebreide collaboration suite. Hoe wij dat doen? Locatie onafhankelijk werken wordt met onze oplossingen volledig ondersteund. Voor organisaties die niet werken vanuit het Office 365 platform biedt Evolve IP een alternatief voor MS Teams genaamd UC-One. Vanaf het Cisco Broadworks platform levert deze oplossing alle benodigde functionaliteiten die medewerkers nodig hebben om bereikbaar te zijn voor klanten en tegelijkertijd goed te kunnen samenwerken met collega’s. Via een desktop en/of mobiele applicatie kunnen gebruikers o.a. bellen en gebeld worden, presence informatie inzien, documenten delen, vergaderingen starten en chatten met collega’s.

De nieuwste toevoeging aan het dienstenaanbod is de Microsoft Teams integratie met ons eigen Cisco Broadworks voice platform. Met behulp van deze integratie kan Evolve IP u, als Office 365 platform gebruiker met MS Teams, voorzien van functionaliteiten die u van een moderne PBX mag verwachten. Denk aan standaard bellen met mensen buiten uw organisatie, maar juist ook contactcenter en telefoniste oplossingen en functionaliteiten voor de persoonlijke bereikbaarheid van uw medewerkers. Het Broadworks platform van Cisco, dat superieur is in zijn klasse, wordt door de grote carriers gebruikt om een hosted telefonie aanbod te kunnen bieden. Evolve IP biedt de juiste basis voor vaste telefonie gecombineerd met de beste samenwerkingsoplossing in één. 

Evolve IP is, zoals onze klanten zelf zeggen, een One-Stop-Shop. U krijgt 1 leverancier, 1 contract, 1 factuur en 1 SLA. De oplossingen van Evolve IP zijn daarnaast eenvoudig te beheren zonder technische kennis en zijn toekomstbestendig, veilig en betrouwbaar. Evolve IP maakt het voor u mogelijk uw portfolio uit te breiden en snel de markt op te kunnen met een uitgebreid cloud portfolio. Evolve IP biedt verschillende partner modellen met aantrekkelijke verdienmodellen waaronder Private label en Agentschap. Ons Private Label Selfservice model maakt het voor u als Partner zelfs mogelijk de provisioning van onze diensten helemaal zelf te doen. Omdat u daarmee de contractrelatie met uw klant behoudt, verhoogt het de onafhankelijkheid van uw organisatie. In alle gevallen ondersteunt Evolve IP haar partners met tools die u nodig heeft om uw klanten te bedienen.

Wilt u meer informatie neem dan met ons contact op via 088-4283141 of bezoek de website.

Door: Patrick Martinus, EvolveIP

 

Terug naar nieuws overzicht
Digital Workplace