Witold Kepinski - 17 april 2020

Between geselecteerd door SVB

SVB heeft Between als mantelpartij heeft geselecteerd voor de inhuur van externe professionals tot en met functieschaal 7. De raamovereenkomst loopt twee jaar met de optie om deze twee keer een jaar te verlengen. De raamovereenkomst gaat 15 april 2020 in.

Op dit moment levert Between al gekwalificeerde professionals voor functieschaal 8 en hoger. Met het leveren van externe professionals voor de functies tot en met schaal 7, ondersteunt between SVB vanaf medio april bij het voornaamste deel van hun externe inhuur.

De functies tot en met schaal 7 betreffen zowel uitzendkrachten als te detacheren professionals. Met deze aanbesteding heeft Between het tweede perceel gewonnen met een waarde van 12 miljoen euro. Perceel 1 levert eigen uitzendkrachten via Driessen uitzendbureau.

Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing: “SVB is voor ons een belangrijke klant voor wie we ons met veel enthousiasme en zorg inzetten. Wij zijn er als team trots op dat we naast functieschaal 8 en hoger, nu ook de inhuur tot en met functieschaal 7 mogen verzorgen. Het is een mooie uitdaging die ons klantteam met beide handen zal aanpakken. De aankomende jaren gaan wij verder aan de slag met het leveren van de beste professionals die bijdragen aan het succes van SVB. Wij streven naar het maken van de juiste verbinding tussen professional en opdrachtgever. Met onze persoonlijke aanpak moet dit zeker goed komen.”

Driessen

SVB gunt ook uitzendbureau Driessen uit Helmond een aanbesteding voor het leveren van uitzendkrachten. Deze aanbesteding heeft een maximale waarde van tachtig miljoen euro verdeeld over de looptijd van vier jaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!