ALSO en Allied Telesis breiden samenwerking uit

Gustavo Möller-Hergt, ALSO Holding

17-04-2020 | door: Witold Kepinski

ALSO en Allied Telesis breiden samenwerking uit

IT-distributeur ALSO en netwerkleverancier Allied Telesis breiden hun samenwerking nu uit op Europees niveau.

Allied Telesis biedt technologieën die de levering van audio, video en gegevens mogelijk maken. Ze omvatten veilige SD-WAN, oplossingen voor volledig autonome netwerken, voor zelfbeschermende netwerken, voor het Industrial Internet of Things (IIoT) en IP-videobewaking. De belangrijkste doelmarkten zijn gezondheidszorg en onderwijs, intelligente bouwsystemen en beveiliging, plus technische ondersteuning.

"Uitgebreide, betrouwbare en veilige netwerken vereisen geïntegreerde, intelligente, hoogwaardige netwerkoplossingen die zorgen voor naadloze crossmediale IT-infrastructuren", zegt Gustavo Möller-Hergt (foto), CEO van ALSO Holding AG. "De ontwikkelingen in de afgelopen maanden laten zien hoe belangrijk stabiele en veilige oplossingen zijn, vooral in de gezondheidszorg en het onderwijs. De vraag neemt in heel Europa toe. Daarom bundelen ALSO en Allied Telesis hun krachten om gezamenlijk in heel Europa nieuw marktpotentieel te openen."

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1987 heeft Allied Telesis gewerkt aan het bieden van Total Total of Ownership-oplossingen met intelligente netwerkhulpmiddelen die netwerken gemakkelijker maken voor bedrijven, overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en organisaties met kritieke infrastructuren. Christian Rannetshauser, EMEA Channel Director bij Allied Telesis, merkt op dat "met ons sterke netwerk in deze markten en de knowhow van ALSO als een van Europa's grootste technologieleveranciers interessante synergie-effecten zijn waarmee nieuwe projecten kunnen worden geïmplementeerd en nieuwe klanten kunnen worden verworven".

Terug naar nieuws overzicht