Redactie - 20 april 2020

iPaaS specialist Datacon opent kantoor in België

iPaaS specialist Datacon opent kantoor in België image

Datacon, een specialist in integratie, API management en master data management, heeft een vestiging in België geopend. Het kantoor, gevestigd in Zaventem, vlakbij de Belgische hoofdstad Brussel, zal worden geleid door Erik Bessems.

"Inmiddels komt zo'n 15% van onze omzet uit België, waarbij de vraag naar lokale ondersteuning in Belgie steeds verder toeneemt", aldus Meindert van Duijvenbode, algemeen directeur van Datacon. "Met een kantoorlocatie vlakbij Brussel en vliegveld Zaventem voldoen we aan een behoefte van onze Belgische klanten en vergroten we onze bereikbaarheid".

Ondanks de huidige economische verwachtingen voorziet Datacon dat de Belgische markt voor iPaaS de komende jaren aanzienlijk zal groeien, en dat kennis en kunde een belangrijke voorwaarde is om van deze groei te kunnen profiteren. "Als Brabants bedrijf bevindt Datacon zich al dicht bij België en vandaar dat uitbreiding naar België een logische eerste stap is bij het realiseren van de internationale ambities. Datacon is daarmee de enige Integratiespecialist in België die meerdere integratieplatforms ondersteunt."

Het Belgische kantoor zal worden geleid door Erik Bessems. Bessems, die hiervoor bij enkele toonaangevende IT-bedrijven werkte, legde reeds sinds 2013 de focus op applicatie-integratie, data-integratie en API management met platformleveranciers zoals Axway en Seeburger. Dankzij Datacon’s brede iPaaS expertise ziet hij een ideale gelegenheid om kennis over te brengen op bestaande en nieuwe klanten in de Belgische markt.

Het kantoor in België is gevestigd op het volgende adres:

Davincilaan 1
1930 Zaventem
+32 (0)2 8011327
www.datacon.be

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!