Wouter Hoeffnagel - 21 april 2020

Chris Hazewinkel is CEO van Computest Services

Chris Hazewinkel is CEO van Computest Services image

Computest, specialist op het gebied van security, performance en geautomatiseerd functioneel testen, stelt Chris Hazewinkel (foto) aan als CEO van Computest Services. In zijn nieuwe rol is Hazewinkel verantwoordelijk voor het versterken en uitbouwen van de marktpositie van Computest Services BV, waar naast cyber security-diensten ook de activiteiten voor software performance en compliance onder vallen. De toetreding van Chris Hazewinkel tot de directie van Computest is een strategische stap om de groei te versnellen. Hazewinkel moet het bedrijf sterker en breder positioneren.

Met Hazewinkel haalt Computest een ervaren manager met een sterk track record in huis. Zo was hij als managing director van onder meer Easynet Global Services en Onepoint verantwoordelijk voor het opzetten en succesvol implementeren van een groeistrategie. Hazewinkel beschikt over veel ervaring met het ontwikkelen en uitbouwen van ondernemingen, IT-business modellen, optimalisatie en overnames en fusies. Voordat hij bij Computest in dienst trad was hij onder meer oprichter en CEO van het in Los Angeles gevestigde HUP (Humans Unlocking Potential). Hier begeleidde Hazewinkel internationale bedrijven die de stap zetten naar de Amerikaanse markt.

Volledig ontzorgen

Computest telt ruim 100 met name technisch specialisten. Het bedrijf biedt zowel diensten voor security assurance, applicatie performance en functioneel testen aan. Met het aanstellen van een aparte CEO voor Computest Services wil het bedrijf zich meer focussen en positioneren als de partij die organisaties volledig ontzorgt als het gaat om security, business-risico’s en compliance.

“Computest is een ambitieus bedrijf met enthousiaste mensen”, vindt Hazewinkel. “Op het gebied van security- en performance-diensten hebben we een onderscheidende positie met specialisten die zich tot de Champions League mogen rekenen. Verder vind ik het mooi om te zien dat we ons niet alleen op projecten bij klanten richten, maar dat Computest ook maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt met pro-deo onderzoek naar cyber-kwetsbaarheden. Ik ben trots om als CEO bij te mogen dragen aan de groei van het bedrijf, Computest steviger te positioneren als leider en samen met het team te bouwen aan een succesvolle toekomst.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!