Witold Kepinski - 21 april 2020

Inschrijving open voor ALSO International Channel Trends + Visions

Inschrijving open voor ALSO International Channel Trends + Visions image

Na het grote succes van de Channel Trends + Visions (CTV) 2020 in de DACH-regio, zijn de voorbereidingen voor ALSO's International Channel Trends + Visions in volle gang gezet. Alle geplande hoogtepunten van ALSO en leveranciers worden via videostreaming gerealiseerd. De CTV vindt op dinsdag 28 april plaats. Resellers kunnen zich nu gratis registreren voor de virtuele CTV 2020 via deze link.

De highlight van het evenement zijn onder meer een keynote van Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding AG en van Steve Brazier (foto), CEO van Canalys, een bedrijf dat wereldberoemd is geworden vanwege zijn onderzoek naar technologiekanalen en smartphones. Daarnaast zullen er voor bezoekers een grote variëteit aan presentaties door ALSO-medewerkers en andere experts zijn evenals live webinars. De onderwerpen variëren van cybersecurity tot IoT en Home Office tot 3D-printing. Leveranciers zoals Adobe, HP, Intel, Lenovo, Microsoft en een groot aantal anderen zullen deelnemen, afhankelijk van de marktaanwezigheid in de verschillende regio's.

"We zijn erg blij met de grote belangstelling en het grote aantal aanmeldingen voor dit innovatieve format en kijken uit naar een informatieve en interessante dag", aldus Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding AG.

Resellers kunnen zich nu gratis registreren voor de virtuele CTV 2020 via deze link.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!