KPN verbreedt aanbod met Microsoft Teams

21-04-2020 | door: Witold Kepinski

KPN verbreedt aanbod met Microsoft Teams

Met de toevoeging van Microsoft Teams aan de propositie Cloud Communications heeft KPN nu een breed aanbod van moderne communicatiediensten voor de grootzakelijke markt. Met dit aanbod kunnen klanten altijd en overal communiceren en samenwerken. KPN verzorgt proactief het beheer waardoor klanten verzekerd zijn van een optimale performance. De Microsoft Teams-omgeving wordt geïntegreerd met andere diensten van KPN zoals vast en mobiel bellen en is uit te breiden met bijvoorbeeld callcenterfunctionaliteiten.

Microsoft Teams stelt klanten in staat om hun medewerkers makkelijk en op verschillende plaatsen te laten communiceren. Door mogelijkheden als bellen, chat en videobellen te combineren wordt het maximale uit de onderlinge communicatie en het contact met klanten gehaald. Het is bovendien eenvoudig volgens KPN om Word-, Excel-, of andere bestanden met elkaar te delen en hier tegelijkertijd in te werken. Dit zorgt ervoor dat medewerkers ook op afstand optimaal kunnen samenwerken. Bovendien werken alle functionaliteiten op elk apparaat. Zo gaat een videogesprek dat gestart is op een laptop naadloos over op een mobiele telefoon aldus KPN.

“In deze snelle, veranderende en digitaliserende samenleving willen wij dat onze klanten zich volledig kunnen richten op het runnen van hun bedrijf. Met Cloud Communications ondersteunen wij hen door flexibiliteit en mobiliteit te bieden waardoor medewerkers ook op afstand van elkaar altijd verbonden zijn en overal kunnen communiceren en samenwerken op de manier die zij willen. Die mogelijkheden in combinatie met de huidige noodzaak tot thuiswerken maakt deze transitie relevanter dan ooit”, aldus Jilles Limburg, directeur marketing Zakelijke Markt bij KPN.

Met Cloud Communications zijn organisaties volgens KPN altijd verbonden met klanten en de medewerkers onderling. Cloud Communications is een onderdeel van Smart Combinations. Smart Combinations kent momenteel twee proposities voor de grootzakelijke markt waarin KPN samenwerkt met onder andere Cisco en Microsoft.

Naast Cloud Communications is er de propositie Secure Networking bedoeld voor organisaties die binnen en tussen hun kantoren flexibele, veilige en betrouwbare dataverbindingen wensen. Hierbij gaat het onder meer om SD-WAN en SD-LAN.

Terug naar nieuws overzicht