Witold Kepinski - 22 april 2020

AWS introduceert Elemental Link voor video streams

AWS introduceert Elemental Link voor video streams image

AWS introduceert Elemental Link, Het betreft een hardware appliance dat een live videobron, zoals een camera of videoproductieapparatuur, verbindt met AWS Elemental MediaLive

AWS Elemental Link biedt een configuratievrije, kostenefficiënte manier om video veilig en betrouwbaar over te dragen naar MediaLive voor levering aan kijkers aldus AWS. 

Om het apparaat te gebruiken, sluit de beheerder het gewoon aan op stroom, Ethernet en een videobron. Vervolgens kan de beheerder AWS Elemental Link-apparaat bedienen en controleren vanaf elke locatie waar die toegang heeft tot de AWS Management Console. 

AWS Elemental Link verbetert de kwaliteit en betrouwbaarheid van live videostreams en verlaagt de kosten en complexiteit van apparatuur die organisaties nodig hebben om on-premise te werken aldus AWS.

Drie van de apparaten passen in een enkele 1U-sleuf op een standaard 19-inch rack. Ze kosten rond de 995 dollar per stuk. Met de Elemental Media Store Infrequent Access opslagdienst betalen klanten naar gebruik. 

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!