Witold Kepinski - 26 april 2020

AWS lanceert AppFlows no-code toepassing voor SaaS applicaties

AWS lanceert AppFlows no-code toepassing voor SaaS applicaties image

AWS lanceert Amazon AppFlow. Amazon AppFlow is een volledig beheerde integratieservice waarmee gebruikers veilig gegevens kunt overdragen tussen Software-as-a-Service (SaaS) applicaties zoals Salesforce, Marketo, Slack en ServiceNow, en AWS-services zoals Amazon S3 en Amazon Redshift, in slechts een een paar klikken. 

Met AppFlow kan de gebruiker gegevensstromen op bijna elke schaal uitvoeren met de frequentie die hij of zij kiest - volgens een schema, als reactie op een zakelijk evenement of op verzoek. 

AppFlow bevat mogelijkheden voor gegevenstransformatie zoals mapping, samenvoegen, maskeren, filteren en valideren, zodat de geruiker kant-en-klare gegevens kan genereren als onderdeel van de stroom zelf, zonder extra stappen. 

AppFlow versleutelt automatisch gegevens die in beweging zijn en stelt gebruikers in staat om te voorkomen dat gegevens over het openbare internet stromen voor SaaS-toepassingen die zijn geïntegreerd met AWS PrivateLink, waardoor de blootstelling aan beveiligingsbedreigingen wordt verminderd.

AppFlow ondersteunt Amazon S3- en 13 SaaS-toepassingen als gegevensbronnen en Amazon S3, Amazon Redshift, Salesforce en Snowflake als bestemmingen. 

Ga voor meer informatie naar de AppFlow-integratiepagina .  

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!