Infovista benoemt Ronald Rubens tot EVP Global Enterprise

Ronald Rubens

28-04-2020 | door: Witold Kepinski

Infovista benoemt Ronald Rubens tot EVP Global Enterprise

Infovista, speler in moderne netwerkprestaties, heeft de benoeming aangekondigd van Ronald Rubens tot Executive Vice-President Global Enterprise en lid van het executive leadership team. Bij Infovista zal hij toezicht houden op de business unit Global Enterprise, verantwoordelijk voor het SD-WAN-marktsegment en de Ipanema-productlijnen.

Onlangs leidde Rubens de Europese regio voor Avaya, waar hij toezicht hield op de verkoop voor hun grote klanten- en partnerbestand. Voordat hij bij Avaya kwam, had hij leidinggevende verantwoordelijkheden bij NEC, Fuze en Unify voor netwerk- en unified communications-oplossingen en dreef hij cloudimplementatiemodellen aan voor verschillende bedrijven.

De benoeming volgt op recente investeringen door Infovista in zijn Ipanema SD-WAN-oplossing die nieuwe functies introduceerde die de snelle en transparante implementatie van veilige, cloud-beheerde hybride WAN's voor bedrijven mogelijk maken. Deze innovaties, samen met zero-touch provisioning en geavanceerde rapportagemogelijkheden, hebben Ipanema SD-WAN-implementaties naar meer dan 100.000 sites wereldwijd ondersteund. Ipanema SD-WAN is ook een van de slechts drie SD-WAN-oplossingen die de volledige MEF 3.0 SD-WAN-certificering behalen.

"Ik ben erg trots dat er zo'n sterke leider bij ons komt, gezien het grote momentum en de interesse van klanten die we zien in de investeringen die we blijven doen in onze SD-WAN-activiteiten", zegt Jose Duarte, CEO van Infovista. “Ronald zal onze Global Enterprise-activiteiten leiden en de marktleidende positie uitbreiden die we in Europa voor Ipanema SD-WAN hebben opgebouwd. De klantgerichte benadering van Ronald op de zakelijke markt is relevanter dan ooit met de veranderende bedrijfsomgeving van vandaag die nieuwe, toepassingsbewuste, cloud-geleverde oplossingen vereist om de productiviteit van werknemers en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. ”

"Ik zie een aanzienlijke kans binnen de toepassingsgerichte SD-WAN-ruimte voor klanten die QoE moeten garanderen voor belangrijke en kritische toepassingen", zegt Ronald Rubens, Executive Vice-President voor Global Enterprise. “Mijn filosofie is om dicht bij onze klanten en kanaalpartners te blijven, hun uitdagingen te begrijpen en een oplossing te leveren die aan hun behoeften voldoet in het tempo dat hun bedrijf vereist. Infovista heeft aanzienlijk geïnvesteerd in hybride WAN en kwaliteit van belevingstechnologie om een ??SD-WAN-product aan te bieden dat deze mogelijkheden overtreft. Ik ben verheugd om lid te worden van de organisatie en ons bedrijfsteam te leiden om het bedrijf te laten groeien in onze doelindustrieën en regio's. ”

Terug naar nieuws overzicht
Software