The Future of Business Technology/ Leaders in innovation van start

The Future of Business Technology/ Leaders in innovation van start

28-04-2020 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

The Future of Business Technology/ Leaders in innovation van start

De derde editie van The Future of Business Technology/Leaders in innovation, met als thema Smart Bots, Better Business, gaat officieel van start op dinsdag 5 mei. In een reeks interviews met thought leaders op het gebied van innovatie en AI zullen de platformen Dutch IT-channel en Executive People in samenwerking met Rocking Robots dagelijks een inspirerend interview plaatsen. Deze artikelen zullen tevens worden gebundeld in een op 16  juni te verschijnen themanummer.

Na twee uiterst succesvolle edities staat de derde Future of Business Technology in het teken van AI, Robotics en RPA. Door de onstuitbare opmars van AI en robotics raakt technologie meer dan ooit de hele maatschappij, van mensen en bedrijven tot overheid en zorg. Tegelijk biedt het ongekende kansen om te innoveren. De artikelen zijn vanaf 5 mei te vinden op dutchitchannel.nl/fobt. Naast de geschreven interviews zullen ook een aantal leaders of innovation aan het woord komen in de videoreeks The Leaders of Innovation.

Tevens staat rond dit thema op 10 september een evenement met als thema Smart Bots, Better Business, op de planning. Vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus is de situatie rond evenementen volop in beweging, dit volgen wij op de voet en houden u op de hoogte.

Terug naar nieuws overzicht
Future of Business Technology