Witold Kepinski - 28 april 2020

ALSO heropent zijn kantoren

ALSO heropent zijn kantoren image

In overeenstemming met de aanbevelingen van de nationale wetgevers zal IT-distributeur ALSO AG vanaf 27 april beginnen met het hervatten van haar activiteiten op haar internationale locaties. In nauwe samenwerking met de operationele staf en een viroloog heeft een team van experts hiervoor het raamwerk ontwikkeld. In een gefaseerd programma wordt de aanwezigheid op kantoor geleidelijk vergroot.

De verantwoordelijke coronateams in elk land zullen roterende presentiegroepen nomineren, die zullen worden samengesteld volgens duidelijk gedefinieerde richtlijnen, rekening houdend met de persoonlijke situatie van elke werknemer.

In de kantoren zal een alomvattend pakket beveiligingsmaatregelen worden getroffen om een ??maximale bescherming van werknemers, hun families en klanten te garanderen. Ze variëren van veranderingen in kantoorbezetting en lichaamstemperatuurmetingen tot het aanbrengen van mond- / neusbeschermingsmaskers.

Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding AG (ZES: ALSN): "De vraag van de afgelopen weken toont aan dat bedrijven, scholen en de samenleving de IT-sector nu meer dan ooit nodig hebben. Corona heeft bewezen hoe flexibel en krachtig het bedrijf is. Maar het toonde ook aan hoe belangrijk persoonlijk contact en afdelingsoverschrijdend netwerk is. We zullen daarom geleidelijk de aanwezigheid in de kantoren vergroten. Onze hoogste prioriteit is de veiligheid en gezondheid van mensen. "

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!