Witold Kepinski - 29 april 2020

Atos biedt Identity-as-a-Service

Atos breidt haar aanbod als onderdeel van Identity & Access Management uit met Identity-as-a-Service. Evidian IDaaS is een nieuwe oplossing die via de cloud beschikbaar is op basis van een abonnement. Deze alles-in-één oplossing beheert op de cloud gebaseerde-, As-a-Service en on-premises applicaties.

 

IDaaS-oplossingen zijn volgens Atos de hoeksteen van ‘Zero Trust’-strategieën en omvatten een omvangrijke reeks van toepassingen om organisaties te ondersteunen bij het aanpassen van hun IAM- en cloud-strategieën. Bij een Zero Trust-strategie wordt geen aanname gedaan over de mate waarin een netwerk kan worden vertrouwd en wordt gebruikgemaakt van een model met vergaande segmentatie en bescherming van data. “In nieuwe paradigma’s worden identiteiten beschouwd als het belangrijkste doelwit van cyber-aanvallen en vormt Identity & Acces Management de kern van cybersecurity-strategieën. Met onze nieuwe IDaaS-oplossing stellen we onze klanten in staat hun IT-omgeving op eenvoudige wijze te beheren en tegelijkertijd de algehele beveiliging sterk te verbeteren”, aldus Sébastien Brachet, Head Identity & Access Management van Atos.

Atos is lid van de Identity Defined Security Alliance (IDSA) dat tot doel heeft een sterkere veiligheidscultuur te ontwikkelen binnen bedrijven en de rol van identiteiten in zakelijke beveiligingsstrategieën te vergroten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!