Wouter Hoeffnagel - 29 april 2020

Dell Technologies introduceert industriële touchscreens

Dell Technologies introduceert industriële touchscreens image

Dell Technologies voegt faytech-touchscreens toe aan zijn portfolio van speciale OEM Embedded & Edge (OE&E)-producten. De producten zijn gericht op organisaties die werken in uitdagende omgevingen, maar ook voor sales-omgevingen die steeds digitaler worden.

Touch-interfaces zijn veelgebruikte hulpmiddelen in uitdagende werkomstandigheden en sales-omgevingen. Denk hierbij aan industriële omgevingen, waar werknemers bijna in real-time toegang moeten hebben tot gegevens zoals de status van machines en apparatuur. Machinegegevens zijn vaak echter verspreid over verschillende systemen opgeslagen. Touchscreens maakt deze informatie eenvoudiger toegankelijk.

Van POS en HMI tot grootformaat displays

Door faytech-touchscreens toe te voegen aan zijn portfolio kan Dell Technologies klanten schermen aanbieden die op meerdere manieren toegepast kunnen worden. Variërend van kleine Point of Sales (POS) en middelgrote Human Machine Interface (HMI)-schermen tot grootformaat displays voor dashboarding en samenwerking. De producten zijn gericht op situaties waarin het gebruik van een conventioneel toetsenbord niet mogelijk is vanwege extreme omstandigheden, maar waar nog steeds veel rekenkracht nodig is, bijvoorbeeld voor analyse, prestatieoptimalisatie en POS.

Het is mogelijk de touchscreens naar wens aan te passen met onder meer branding, mechanische en elektrische aanpassingen. Maatwerkintegratie met bestaande Dell Technologies SKU's is mogelijk. Zo is een optioneel accessoirepakket van op maat gemaakte kabels en poortafdekkingen beschikbaar voor de Optiplex Micro Form Factor PC.

Alle displays zijn voorzien van een optische hechting, waarbij het touch panel en de LCD-cel zijn samengevoegd met behulp van hoge kwaliteit lijm. Dit vermindert de zonlichtreflectie op het display, zorgt dat het scherm minder snel beslaat en houdt stof beter buiten.

Ondersteuning op maat

“Organisaties rekenen op ons om toekomstgerichte oplossingen te maken die inspelen op opkomende trends in de sector. Zoals onze samenwerking met faytech laat zien selecteren we partners op basis van hun vermogen om oplossingen te leveren die de uitdagingen van onze klanten aanpakken. Met ondersteuning op maat staan we klaar om merken te helpen en hardware- en softwareoplossingen aan te passen aan elke gebruikssituatie”, aldus Sanjay Tyagi, Vice President OEM | Embedded & Edge Solutions EMEA, Dell Technologies.

Faytech-touchscreens zijn per direct beschikbaar in de volledige EMEA-regio.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!