Witold Kepinski - 01 mei 2020

Joheco Automatisering behaalt gouden partnerstatus Microsoft

Joheco Automatisering behaalt gouden partnerstatus Microsoft image

Joheco Automatisering heeft van Microsoft de status Gold Partner ontvangen. Joheco is tier 1-partner van Microsoft en levert complete ICT-oplossingen voor het MKB waarvan Office365, Exchange Online en SharePoint belangrijke onderdelen zijn in de dienstverlening.

Met het toekennen van de Microsoft Gold Partner Status wordt de deskundigheid van Joheco op het gebied van Office365 onderschreven. Joheco beschikt over een hoog niveau aan technische kennis van het hele Microsoft assortiment en is in staat om alle klanttypen van professioneel advies te voorzien. Als Tier 1-Partner nemen we direct licenties af bij Microsoft en leveren wij dit aan onze klanten. Hierdoor krijgen wij ook direct support van Microsoft.

“We zijn trots dat we dit weer hebben behaald. In een tijd waar de ontwikkelingen haast niet meer bij te houden zijn, is kennis heel belangrijk zodat we onze klanten kunnen blijven helpen.” aldus Ronald Lommerse (foto), Commercieel directeur bij Joheco Automatisering. “Zowel in deze tijd van corona waarin we heel slim en budget passend voor de klant een Futureproof ICT  neerzetten, waar thuiswerken maar ook intern en extern samenwerken essentieel is. Communicatie en snelheid is nu nog belangrijker. Dit kunnen we door onder andere Teams, Sharepoint en Azure-oplossingen goed en veilig voor onze klanten te regelen.”

Aanvullende diensten

Joheco biedt naast dit inzicht ook aanvullende diensten om de overstap naar de Cloud probleemloos te maken. Het koppelen van andere clouddiensten aan Office365, integreren van ERP-systemen en Business Intelligence oplossingen en het geven van gebruikerstrainingen voor het personeel zijn voorbeelden hiervan. Ook heeft Joheco een chatbotkoppeling met Teams op de website geplaatst. Hierdoor komen klanten nog sneller met Joheco in contact.

De hoogste erkenning van Microsoft

De Microsoft Gold Partner status is de hoogste erkenning die Microsoft uitreikt en een wereldwijd kwaliteitskeurmerk. Met het behalen van deze Gold-competentie laat Joheco zien dat ze aan alle strikte eisen voldoen die Microsoft aan dit niveau stelt. De belangrijkste eisen hiervoor zijn het hebben van voldoende gecertificeerde professionals, het overleggen van voldoende door klanten geaccepteerde referenties en voldoende klanttevredenheid gemeten via een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!