Witold Kepinski - 01 mei 2020

Salesforce Dreamforce wordt digitaal event

Salesforce Dreamforce wordt digitaal event image

De jaarlijkse Salesforce Dreamforce conferentie in San Francisco, dat voor eind 2020 gepland staat, gaat fysiek niet door. Wel komt er een online event.

Salesforce meldt op zijn website: "Aangezien de COVID-19-situatie blijft evolueren, is onze eerste prioriteit het helpen garanderen van de gezondheid en veiligheid van onze klanten, partners, werknemers en gemeenschappen. Met dit in gedachten hebben we besloten om onze evenementen tot het einde van het jaar op een nieuwe en virtuele manier opnieuw vorm te geven. Dit geldt voor alle evenementen, inclusief Dreamforce, Tableau Conference 2020, Tableau Conference Europe, TrailheaDX India en onze World Tours.

Zoals we hebben gedaan met andere evenementen, zullen we doorgaan met het creëren van innovatieve digitale ervaringen voor ons ecosysteem. Zo hebben we onze World Tour Sydney in maart veranderd in een virtueel evenement, waarbij we een typisch evenement van 11.000 personen hebben meegenomen in een evenement dat door 80.000 mensen wordt bekeken. We kijken ernaar uit om de komende maanden op dat succes voort te bouwen.

We zullen het missen om iedereen persoonlijk bij elkaar te brengen, maar we zijn verheugd om onze virtuele evenementen vorm te geven op een manier die al het plezier, innovatie en leren naar onze toegewijde gemeenschap van Trailblazers brengt."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!