MSP get ready for the new way of working. Your fundamentals: PSA & RMM

04-05-2020

MSP get ready for the new way of working. Your fundamentals: PSA & RMM

MSP get ready for the new way of working. Your fundamentals: PSA & RMM

Boost efficiëntie, verlaag kosten en verhoog winstgevendheid

Thuiswerken is de nieuwe norm. Voor het merendeel van de bedrijven betekent dit de behoefte aan aanpassingen aan de bestaande IT-infrastructuur. Aan Managed Service Providers (MSP’s) de taak om dit zo effectief mogelijk in te richten. Voor hen betekent dit kansen.

De komst van Covid-19 heeft laten zien dat niet alle MSP’s optimaal voorbereid zijn om deze kortstondige piek in workload of de langdurige veranderingen in de nieuwe manier van werken op te vangen. Verwacht wordt namelijk dat het overgrote deel van de bedrijven ook na de crisis personeel thuis zal laten werken.

Next level efficiëntie en een boost in automatisering blijkt een must. Een PSA en RMM oplossing vormt het fundament voor de moderne MSP. Tijdens de webinar van Value Add Distributor Portland maak je kennis met de internationale marktleider, ConnectWise, en krijg je onder andere inzicht in:
- Hoe je jouw eigen interne processen efficiënter inricht en dagelijkse IT-kerntaken zoveel mogelijk automatiseert.
- Hoe je gemiste inkomsten tegengaat, operationele kosten verlaagt en winstgevendheid boost.
- ConnectWise’ grootste aanbod voor MSP’s aan geïntegreerde soft- en hardware solutions op het gebied van cyber security, backup & disaster recovery, monitoring & management en business automatisering.
- Hoe je jouw serviceniveau verhoogt en portfolio gemakkelijk uitbreidt om je klanten optimaal te ondersteunen.

Daarnaast zal succesvolle MSP Gerwin Eersen van Gflex vertellen over zijn ervaringen met het platform. Gflex maakt nu acht maanden gebruik van ConnectWise, maar de resultaten zijn er: “ConnectWise’ PSA en RMM oplossing biedt alle benodigde tools en mogelijkheden. Je kunt er bijna alles mee en is toch eenvoudig te gebruiken. Door het platform te gebruiken werken we efficiënter en hebben we inzicht in alle processen en klantinformatie.”.

Kortom: leer hoe jij je eigen business en die van jouw klanten inricht voor succes, nu en in de toekomst.

Schrijf je HIER in voor de webinar om 7 mei 2020, 16:00 uur.

Terug naar nieuws overzicht