Dell EMC PowerStore is geschikt voor elke workload

Kees van Luijk, Dell Technologies

Dell EMC PowerStore is geschikt voor elke workload

Dell EMC PowerStore

Dell EMC PowerStore is geschikt voor elke workload

Hans de Jongh, IT creation

05-05-2020 | door: Witold Kepinski

Dell EMC PowerStore is geschikt voor elke workload

Dell Technologies introduceert zijn nieuwe Dell EMC PowerStore midrange opslagsysteem, dat geschikt is voor data-centrische workloads in multi-cloud en on-premise omgevingen. Het nieuwe schaalbare en functierijke PowerStore systeem consolideert Dell EMC Unity, XtremIO en SC midrange arrays in één innovatieve productlijn voor moderne datacenters.  De gespecialiseerde Dell Technologies Titanium Partner IT creation organiseert samen met Dell Technologies direct bij de lancering van de Dell EMC PowerStore een webinar voor eindgebruikers in Nederland.

Kees van Luijk, Director Channel Sales van Dell Technologies Nederland, zegt dat PowerStore een nieuw en totaal datacentrisch ontzorgingsplatform is. “Dell EMC PowerStore speelt in op de grote vraag naar intelligente en schaalbare midrange storage systemen. PowerStore is geschikt voor alle workloads in multi-cloud en on-premise omgevingen.”

Volgens Van Luijk biedt Dell EMC PowerStore veel strategische voordelen voor klanten waarvan ook business partners kunnen profiteren. “ PowerStore helpt klanten in hun digitale transformatie, daarbij spelen onze partners een belangrijke rol. Het platform is breed inzetbaar voor verschillende workloads. Bijvoorbeeld voor de vele werknemers die door COVID-19 nu thuiswerken in VDI-omgevingen op basis van VMware Workspace ONE.”

Copaco en Tech Data

Voor Dell Technologies partners wordt op 7 mei een online workshop over PowerStore voor pre-sales en sales specialisten georganiseerd. Dell EMC PowerStore is beschikbaar bij distributeurs Copaco Nederland en Tech Data. “Daar zijn test versies van PowerStore beschikbaar waar partners en hun klanten het nieuwe datacentrische storage platform kunnen uitproberen”, aldus Van Luijk.

Hans de Jongh, managing director van IT creation, vergelijkt de PowerStore met een Tesla: ”Net als de Tesla heeft PowerStore veel innovatieve en handige functies die resulteren in aangenaam gebruiksgemak. Dit innovatieve storage platform van Dell  Technologies is uitermate geschikt voor zowel MKB als ook midmarket klanten.”

Webinar voor IT-beslissers

“IT creation is al sinds haar oprichting een Dell Technologies ‘only partner’, omdat deze aanbieder van IT-technologie oplossingen een zeer breed en goed op elkaar afgestemd solution portfolio heeft, waarmee klanten end-to-end hun IT-infrastructuur kunnen inrichten. Dell Technologies loopt al jarenlang voorop met hun innovatieve storage platformen en zet met Dell EMC PowerStore wederom een grote stap voorwaarts” aldus Hans Jongh. "Dat sluit goed aan op IT creation, want data storage is ons specialisme en wij informeren onze klanten graag over de nieuwe mogelijkheden van innovatieve storage platformen. Daarom gaan wij samen met Dell Technologies en Copaco Nederland actief PowerStore bij klanten positioneren. Je kan bijvoorbeeld op de PowerStore X versie, die voorzien is van VMware virtual machines, snelle database services leveren. Bedrijven met webshops kunnen de Dell EMC PowerStore inzetten ter ondersteuning voor container technologie toepassingen. Wij hebben al veel informatie over Dell EMC PowerStore en we starten een campagne, waarbij we op 8 en 11 mei een Dell EMC PowerStore webinar voor IT-beslissers organiseren.”

Hans de Jongh benadrukt dat PowerStore een echte innovatie is en nieuwe mogelijkheden biedt. “Uit recent onderzoek van Dell Technologies en de Enterprise Strategy Group blijkt dat veel klanten hun on-premise infrastructuur vernieuwen om zodoende, net als in de cloud, flexibel te kunnen inspelen op snel veranderende vraag naar IT-capaciteit vanuit de organisatie. Dell EMC PowerStore speelt hierop in.”

Bekijk de video over de Dell EMC PowerStore.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Hardware