BPSOLUTIONS wint wereldwijde IBM Beacon Finalist Award

Ronald van Heek en Mark de Groot, BPSolutions

06-05-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

BPSOLUTIONS wint wereldwijde IBM Beacon Finalist Award

BPSOLUTIONS wint de wereldwijde IBM Beacon Finalist Award in de categorie ‘Outstanding Storage Systems Solution’. Dat is bekend gemaakt tijdens het digitale Think 2020 event. De IBM Beacon Awards zijn de hoogste wereldwijde waardering van IBM voor het erkennen van business partners die uitzonderlijke prestaties hebben verricht bij het inzetten van IBM Storage-oplossingen die de gegevens van hun klanten verenigen, beheren en beschermen in de Hybrid Multi Cloud- en Artificial Intelligence (AI) omgevingen.

Initieel zou het think 2020 event plaatsvinden in San Francisco, maar door de huidige omstandigheden met betrekking tot COVID-19 heeft IBM besloten dit om te buigen tot een digital event. Een event niet alleen met executives vanuit IBM zoals Arvind Krishna (CEO) en Ginni Rometty (Executive Chairman), maar ook met gastsprekers zoals Will.i.am en Amal Clooney.

De Finalist Award is door IBM toegekend voor de succesvolle ‘All flash Storage’ managed service van BPSOLUTIONS waarmee de Nederlandse cloud managed service provider haar klanten zowel on-premise als vanuit Nederlandse datacenters bedient. Deze storage as a service biedt het bedrijf succesvol aan met de eigen Mission Critical Services teams aan middelgrote en grote klanten in Nederland, Duitsland en andere Europese landen.

Ronald van Heek, CCO bij BPSOLUTIONS wijst op de behoefte van klanten aan hybride cloud diensten: “De combinatie van onze Mission Critical diensten op locatie bij organisaties, vanuit onze eigen cloud omgevingen en de publieke cloud, sluit zeer goed aan bij de wensen van enterprise klanten. Dit in combinatie met de jarenlange expertise van onze mensen, de rigide processen en een ultieme klantbeleving is de basis van ons succes. Deze erkenning vanuit IBM is voor ons een enorm teken van waardering.”

Mark de Groot, CEO BPSOLUTIONS vult aan: “Het is fantastisch dat we als Nederlands bedrijf telkens weer met onze oplossingen bewijzen dat we een speler op internationaal niveau zijn. Het zit dan ook in ons DNA, dat alle medewerkers van BPSOLUTIONS in alles wat ze doen, de wereld elke dag proberen een stukje slimmer te maken. En daar ben ik waanzinnig trots op!”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware