Arrow neemt oplossingen van Cyren op in portfolio

Alexis Brabant

06-05-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Arrow neemt oplossingen van Cyren op in portfolio

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics sluit een EMEA-distributieovereenkomst met Cyren voor de distributie van zijn cloudgebaseerde internetbeveiligingsproducten. Deze beveiligingsoplossingen beschermen ongeveer 1,3 miljard gebruikers wereldwijd tegen cyberaanvallen en dataverlies.

Cyren's Inbox Security product identificeert en treedt op tegen phishing- en malware-bedreigingen die door de bestaande beveiligingslinies van een organisatie zijn binnengedrongen en de mailbox van een gebruiker hebben bereikt. “Onze digitaal getransformeerde wereld zorgt ervoor dat organisaties steeds vaker te maken krijgen met nieuwe en veranderende veiligheidsbedreigingen. Het is belangrijk om deze voor te blijven en er voor te zorgen dat zwakke punten in de gedistribueerde bedrijfsinfrastructuur niet worden misbruikt. Door met Cyren Inbox Security in EMEA samen te werken, kunnen we klanten een manier bieden om hun bedrijf en werknemers te helpen te beschermen,” zegt Alexis Brabant (foto), vice president sales van Arrow’s enterprise computing solutions business in EMEA.

Monitoring en detectie

Cyren Inbox Security maakt gebruik van continue monitoring en detectie in combinatie met realtime analyse en geautomatiseerde herstelmaatregelen. De oplossing beschermt hiermee gegevens tegen inbreuken op de beveiliging en verlaagt de kosten van het opsporen en oplossen van bedreigingen. Op dezelfde manier bieden de threat intelligence-oplossingen realtime detectiemogelijkheden dankzij inzicht in huidige en nieuwe bedreigingen. Hierdoor kunnen organisaties proactief aanvallen stoppen voordat deze zich voordoen.

“Naarmate de dreiging van phishing toeneemt, moeten organisaties de zwakke punten uit hun zakelijke e-mailsystemen halen”, legt Atif Ahmed, vice president sales bij Cyren EMEA & APAC, uit. “We kozen ervoor om met Arrow in EMEA samen te gaan werken, vanwege zijn sterke positie in de regio en de uitzonderlijke mogelijkheden op het gebied van channel enablement, sales en ondersteuning. Met een gezamenlijke, proactieve aanpak willen we de eerste keuze worden voor inbox-beveiliging.”

Terug naar nieuws overzicht