Microsoft presenteert nieuwe Surface devices

07-05-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Microsoft presenteert nieuwe Surface devices

Panos Panay, Chief Product Officer bij Microsoft, heeft de nieuwste reeks Surface producten gepresenteerd: Surface Go 2 en Surface Book 3.

Naast de nieuwe Surface devices, presenteerde Microsoft ook Surface Headphones 2, Surface Earbuds, Surface Dock 2 en de multi-port Microsoft USB-C Travel Hub, die het mogelijk maken om (thuis) de ultieme werkplek te creëren, alus Microsoft.

De nieuwe Surface Go 2 is vanaf 12 mei verkrijgbaar vanaf €459. De Surface Pen en diverse hoezen en andere accessoires in de nieuwe kleuren platina, zwart, rood en grijsblauw, zijn los verkrijgbaar.

Surface Book 3 is leverbaar vanaf 5 juni en te koop voor een adviesprijs van €1799.

Surface Headphones 2 heeft een adviesprijs is €279,99.

Surface Earbuds zijn vanaf 5 juni leverbaar en in eerste instantie exclusief verkrijgbaar bij Microsoft Store. De adviesprijs is €219,99.

De adviesprijs van Surface Dock 2 is €229,99 en van Microsoft USB-C Travel Hub €109,99. Beide producten zijn vanaf 26 mei leverbaar in Nederland.

Microsoft PC accessoires

Microsoft lanceert nieuwe accessoires die zijn ontworpen om productiviteit en gebruiksgemak te bevorderen, ongeacht de locatie van de werkplek. De Microsoft Ergonomic Desktop reduceert vermoeidheid en is bijzonder gebruikersvriendelijk. Het gesplitste ergonomische toetsenbord brengt verbeteringen met zich mee zoals beklede steunpunten voor de handpalm. De nieuwe Microsoft Bluetooth Desktop biedt een slank en modern toetsenbord met soft type en een compacte, stijlvolle muis die goed in de hand ligt. Beide desktop-sets bieden specifieke sneltoetsen voor veelgebruikte applicaties en functies. De adviesprijs van Microsoft Bluetooth Desktop is €65,95 en is verkrijgbaar vanaf 12 mei. De adviesprijs van Microsoft Ergonomic Desktop is €99,99 en is verkrijgbaar vanaf 15 juni.
Naast deze nieuwe introducties, wordt ook de bestaande Modern Mobile Mouse in een nieuw jasje gestoken en gelanceerd in vijf nieuwe kleuren: Poppy Red, Ice Blue, Pastel Blue, Mint en Peach. De adviesprijs van Modern Mobile Mouse is €34,99 en is verkrijgbaar vanaf 12 mei.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware