Exclusive Networks en Tomorrow Street gaan samenwerken

Andy Travers, Exclusive Networks

07-05-2020 | door: Witold Kepinski

Exclusive Networks en Tomorrow Street gaan samenwerken

Exclusive Networks en Tomorrow Street gaan samenwerken om startups toegang te bieden tot nieuwe groeimogelijkheden. Exclusive Networks zal de bedrijven van Tomorrow Street helpen snel te laten groeien door zakelijke ondersteuning te bieden en toegang te geven tot de uitgebreide distributiekanalen. Deze samenwerking biedt Exclusive Networks ook toegang tot nieuwe technologieën en het innovatieve ecosysteem van Tomorrow Street.

Kenneth Graham, CEO van Tomorrow Street, zei, “Exclusive Networks en Tomorrow Street hebben een gezamenlijk doel om innovatieve startups te identificeren en met hen samen te werken om hun bedrijf op te schalen. Het ecosysteem van Tomorrow Street, gecombineerd met de reputatie van Exclusive Networks op het gebied van innovatie, go-to-market vaardigheden en wereldwijde distributiekanalen zal een enorm voordeel zijn om startups te helpen hun technologie over de hele wereld te verspreiden.

‘’Het ontdekken van innovatieve startups, het versnellen van hun go-to-market en het creëren van waarde voor het kanaal en de leveranciers maken allemaal deel uit van het Exclusive Networks DNA,’’ zei Andy Travers (foto), EVP Worldwide Sales & Marketing bij Exclusive Networks. ‘’In harmonie werken met Tomorrow Street is een zoveelste demonstratie van onze disruptieve aanpak; het ontwikkelen van onze zoek- en selectiemethode voor nieuwe marktdeelnemers en het bieden van een snelle uitbreidingspropositie voor startups. Door met Vodafone en Tomorrow Street samen te werken, kunnen we hun kapitaal en middelen aanvullen met onze unieke marktkennis. Een kwestie van nadenken over ‘the day after tomorrow’ voor onze ecosysteempartners.

Terug naar nieuws overzicht