Samsung voorziet Galaxy Buds van nieuwe functies via software-update

08-05-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Samsung voorziet Galaxy Buds van nieuwe functies via software-update

Samsung voorziet de Galaxy Buds via een software-update van nieuwe features. Zo zijn de Galaxy Buds voortaan net als de Galaxy Buds+ volledig draadloos te gebruiken. Ook zijn de verbindingsmogelijkheden verbeterd.

De functie Swift Pair van Microsoft maakt het eenvoudiger de Galaxy Buds te verbinden met een computer met Windows 10. Daarnaast kun je met Swift Pair de Galaxy Buds voortaan net zoals de Galaxy Buds+ verbinden met verschillende mobiele apparaten en computers. Dit vereenvoudigt het wisselen tussen verschillende apparaten en voorkomt dat gebruikers het de draadloze oortjes opnieuw moeten koppelen.

Stem het geluid op je omgeving af

Nieuw is de functie Ambient Sound, waarmee gebruikers met een druk op de knop omgevingsgeluid kunnen blokkeren. Is de functie uitgeschakeld? Dan hoor je ook de omgeving, wat bijvoorbeeld onderweg handig kan zijn.

Ook nieuw is een integratie met Spotify. Zo kunnen gebruikers door op de Galaxy Buds te tikken en deze vast te houden een persoonlijke afspeellijst opzetten. Door deze handeling te herhalen raadt Spotify voor jouw samengestelde afspeellijsten aan.

De software-update is per direct beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware