Witold Kepinski - 09 mei 2020

NextTech Security gaat verder als Awaretrain

NextTech Security gaat verder als Awaretrain image

NextTech Security - specialist in security awareness – gaat vanaf 8 mei 2020 door onder de naam Awaretrain. Een naam die beter past bij de filosofie van het bedrijf. “We zijn NextTech Security ontgroeid”, aldus Dennie Spreeuwenberg, CEO van NextTech Security. “De afgelopen tijd hebben we gezocht naar een manier om aan de buitenwereld sneller duidelijk te maken wat we doen, hoe we dat doen en waarom we dat doen.”

Awaretrain maakt van medewerkers de sterkste schakel in informatiebeveiliging om zo organisaties zo goed mogelijk te beschermen tegen cyberdreigingen en informatie-incidenten. Dit doen ze door bewustwording en gedragsverandering te creëren. “Hiermee streven we naar het verwezenlijken van een werkomgeving waarin veilig en informatiebewust werken de norm is”, zeg Dennie. “Het doorlopend invulling geven aan security awareness met trainingen, games en simulaties is altijd een grote drijfveer van de organisatie geweest en dat willen we benadrukken met de naam Awaretrain.”

In 2018 heeft NextTech Security haar online security awareness platform onder de naam Awaretrain gelanceerd. Onder deze naam zullen binnenkort dus ook de andere producten vallen.

Al het beste van NextTech Security blijft bestaan en de security awareness producten blijven gewoon beschikbaar en toegankelijk. Onder deze producten vallen onder ander het online trainingsplatform, nulmetingen, phishing simulaties, social engineering onderzoeken en klassikale trainingen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!