HP lanceert nieuwe OMEN gaming hardware

11-05-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HP lanceert nieuwe OMEN gaming hardware

Met een nieuwe OMEN-look en -feel onthult HP de OMEN 25L en 30L Desktops, ontworpen voor gaming prestaties, immersie, en gaming uitbreiding. Beide desktops kunnen gecombineerd worden met de nieuwste OMEN 27i Gaming Monitor met krachtige specificaties om game-ervaringen te verbeteren.

Nu mensen meer tijd thuis doorbrengen, wordt er ook meer gegamed omdat spelers op zoek gaan naar sociale connecties en vermaak aldus HP Eind maart 2020 vestigde Steam een record met meer dan 23,5 miljoen actieve gebruikers tegelijkertijd, een toename van meer dan drie miljoen mensen in vergelijking met het recordaantal gebruikers van slechts twee weken eerder. De nieuwste OMEN-apparaten zijn gebouwd met krachtige premium componenten en technologie die tegemoet komen aan de montagebehoeften van alle gamers en nieuwkomers, aldus HP.

"Het merk OMEN blijft zich ontwikkelen en een ecosysteem van wereldklasse voor hardware- en softwareoplossingen maken, die tegemoetkomt aan de behoeften van alle gamers, vooral in een tijd waarin sociale contacten vanuit huis zo belangrijk zijn", aldus Kevin Frost, vice president and general manager, Consumer Personal Systems, HP Inc. "De nieuwste OMEN Gaming Desktop voegt componenten toe van Cooler Master, WD_Black van Western Digital en uitgebreide opties van HyperX, wat onze toewijding bewijst om de beste tools te bieden voor vooruitgang in favoriete games".

Prijzen en Beschikbaarheid

OMEN 25L Desktop is naar verwachting in juni beschikbaar in Nederland vanaf €1099.
OMEN 30L Desktop is naar verwachting in juni beschikbaar in Nederland vanaf €2299.
OMEN 27i Monitor is naar verwachting in mei beschikbaar in Nederland vanaf €559.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware