Succesvolle eerste editie van Holland Digital House

Mona Keijzer

10-05-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Succesvolle eerste editie van Holland Digital House

Het online webinar 'Holland Goes Digital', dat 7 mei plaatsvond, is goed bekeken. In nauwe samenwerking met GSMA en geopend door staatssecretaris Mona Keijzer (Ministerie van Economische Zaken & Klimaat) is de eerste editie van Holland Digital House georganiseerd door Enterprise Summit.

Bijna 800 personen wereldwijd hadden zich aangemeld voor dit inhoudrijke evenement om meer te leren over innovatie- en digitaliseringsinitiatieven in Nederland. Het Mobile World Live-platform van GSMA is gebruikt voor dit webinar. Het doel van dit webinar was om de roadmap van Nederland op weg naar een van de meest innovatieve digitale economieën ter wereld onder de aandacht te brengen. Het was een informatieve sessie met bijdragen van zowel de publieke als private sector in Nederland. Zes inspirerende sprekers hebben inzicht gegeven in hun doelen, beleid en activiteiten om de Nederlandse Digitale Economie te stimuleren. De impact van COVID-19 op de digitale economie is besproken, hoe kunnen we ons beter voorbereiden op toekomstige (gezondheids) crises?

3-jarige contract Enterprise Summit met GSMA ondertekend op 30 april 2020

De Holland Digital Summit zou plaatsvinden op 26 februari 2020 tijdens MWC20 in Barcelona. Vanwege de annulering van MWC20 vanwege COVID-19 kon dit live evenement niet doorgaan, maar Enterprise Summit organiseerde op 7 mei 2020 het online evenement Holland Digital House.

MWC

Enterprise Summit heeft - in nauw overleg met haar Nederlandse partners - een driejarige overeenkomst getekend met GSMA als organisator en chauffeur van zowel Holland Pavilion als Holland Digital House, de plannen voor MWC2021 zijn al aanwezig. In feite hebben de meeste MWC20-partners zich er nu toe verbonden hun huidige overeenkomst met ES te verlengen en zullen ze deelnemen aan MWC21. Nederland wordt vertegenwoordigd in Hal 6, Fira BCN.

Alle dia's, videoclips, enquêtes en de schets van het Holland Digital House 2020 zijn nu beschikbaar voor de aanwezigen op deze link.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility