De categorieën voor de Dutch IT-channel Awards zijn bekend

11-05-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

De categorieën voor de Dutch IT-channel Awards zijn bekend

De categorieën voor de Dutch IT-channel Awards zijn bekend! Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om bedrijven en personen te nomineren voor alweer de zesde editie van de Dutch IT-channel Awards, het grootste IT business gala van Nederland.

Distributeurs, resellers, vendoren en personen uit het Nederlandse IT-kanaal die een onderscheidende prestatie hebben geleverd, komen in aanmerking voor een nominatie in een van de 21 categorieën van de Dutch IT-channel Awards. Ú kunt ze daarvoor nomineren, tot begin oktober 2020 op dutchitawards.nl.

Top 5 van genomineerden

Vervolgens stelt een onafhankelijke jury in samenwerking met de redactie van Dutch IT-channel per categorie een Top 5 van genomineerden samen, waarop u online kunt stemmen tot eind dit jaar. De winnaars krijgen op donderdag 14 januari 2021 de felbegeerde Dutch IT-channel Awards uitgereikt, tijdens de zesde editie van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21 in Hilversum.

Onderbouw uw nominatie

Via www.dutchitawards.nl kunt u snel en eenvoudig nomineren. Onderbouw uw nominatie zo duidelijk mogelijk. Beschrijf waarom een organisatie of persoon volgens u in 2020 innovatief, krachtig, succesvol of bijzonder is geweest. Ook kunt u een relevante case aanleveren. Hoe beter de onderbouwing, hoe meer kans op een nominatie Klik HIER voor meer tips & tricks.

Stemmen

In oktober dit jaar zijn alle genomineerden bekend en kan het online stemproces beginnen. Dutch IT-channel zal veel aandacht besteden aan het stemproces en de genomineerden met een uitgebreide campagne op de site, in de print uitgaven, nieuwsbrieven en op diverse social mediakanalen.

 

Vroegboek korting

Profiteer nu van de vroegboek korting! Klik HIER voor de sponsorpakketten. Voor reserveringen van tafels en aanvullende informatie over het event kunt u contact opnemen met Yvonne Bansagi: [email protected] Mobiel 06 – 23 53 03 99

Nomineren

We hebben dit jaar 21 categorieën. U kunt in 20 categorieën nomineren. De categorie Editor's Choice wordt door onze redactie gekozen. Hieronder vindt u de lijst met categorieën, compleet met uitleg. Alle informatie over de 20 categorieën vindt u ook op dutchitawards.nl.

1.      VAR of the year

Award voor de Value Added Reseller (VAR) die uitmunt in het leveren van toegevoegde waarde.

De jury beoordeelt de wijze waarop een genomineerde VAR zijn klant(en) helpt met een unieke en specifieke IT-toepassing rond infrastructuur, cloud, hardware, software en/of services.

2.      MSP of the year

Award voor Managed Service Provider (MSP) die klanten ontzorgt met diensten.

De jury beoordeelt de wijze waarop een genomineerde MSP klanten ontzorgt met IT-toepassingen en -diensten. De winnaar van deze categorie biedt uitgebreide ondersteuning en assistentie. De winnende MSP heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van samenwerken en in het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties.

3.      CSP of the year

Award voor Cloud Service Provider (CSP) die uitmunt met clouddiensten als bijvoorbeeld IaaS, SaaS en PaaS.

De jury beoordeelt hoe een CSP klanten (eindgebruikers en/of resellers) helpt met cloud technologieën -diensten, waarmee de business van zijn klanten verder kan groeien.

4.      Cloud Distributor of the year

Award voor de Distributeur die met een cloudplatform IT-dienstverleners ontzorgt met strategische cloud diensten voor eindgebruikers

De jury beoordeelt hoe een Cloud Distributeur resellers helpt met een cloudplatform en aanverwante diensten, zodat deze kunnen groeien en hun klantproposities kunnen versterken.

5.      Cloud Vendor of the year

Award voor de Cloud Vendor die de beste technologie levert voor public cloud, private cloud, hybrid cloud en/of multicloud.

De jury beoordeelt de (unieke) technologie waarmee een Cloud Vendor klanten sneller laat digitaliseren waardoor ze toekomstbestendig zijn.

6.      Cloud Security Innovator of the year

Award voor het bedrijf dat klanten optimaal beschermt met innovatieve Cloud Securitydiensten.

De jury beoordeelt welke leverancier de meest krachtige en innovatieve Cloud Security service levert, waarmee de data van klanten altijd goed zijn beschermd.

7.      Digital Workplace Innovator of the year

Award voor het bedrijf dat organisaties het beste ontzorgt met de meest innovatieve werkplek.

De jury beoordeelt de kwaliteit, flexibiliteit en effectiviteit van de digitale werkplek toepassing. Hierbij wordt ook gekeken naar het effect van gebruikerstevredenheid.

8.      Broadline Distributor of the year

Award voor de Broadliner die IT-dienstverleners het beste bedient met hardware, software en/of diensten.

De jury beoordeelt welke Broadline Distributeur zijn klanten het best, meeste efficiënt, snel voorziet van de beste producten en diensten, met een goede prijsstelling.

9.      Specialist Distributor of the year

Award voor de Distributeur die uitmunt en onderscheidend is in innovatieve en specialistische oplossingen en/of diensten.

De jury beoordeelt hoe een specialistische distributeur zijn klanten voorziet van een specifieke of nieuwe disruptieve technologie, waarmee resellers en vendoren zich kunnen onderscheiden in de markt.

10.  Telecom Innovator of the year

Award voor de Telecomaanbieder die zich als beste onderscheidt met voice- en/of data-connectiviteitsdiensten.

De jury beoordeelt welke van de genomineerde Telecomaanbieders het meest onderscheidend en/of innovatief zijn met hun hoogwaardige voice- en/of datadiensten hardware, software en services.

11.  Hardware Innovator of the year

Award voor de leverancier die zich onderscheidt met krachtige en innovatieve hardware.

De jury beoordeelt welke leverancier de meest innovatieve producten en bijbehorende functies heeft ontwikkeld en geleverd, waarmee deze leverancier eindgebruikers direct of via resellers helpt met hun IT-strategie.

12.  IoT Innovator of the year

Award voor de leverancier die de meest unieke en innovatieve IoT-oplossing levert.

De jury beoordeelt welke leverancier zijn klanten het beste helpt met een (unieke) Internet of Things-oplossing, eventueel in co-creatie met andere IT-leveranciers en IT-dienstverleners.

13.  Networking Innovator of the year

Award voor de leverancier die het meest innovatieve Netwerkplatform levert.

De jury beoordeelt welke leverancier zich bij uitstek weet te onderscheiden op het gebied van netwerktechnologie. De jury kijkt daarbij vooral naar (unieke) hardware- en softwarefuncties.

14.  Storage Innovator of the year

Award voor de leverancier met de beste Data Storage- en Management technologie.

De jury beoordeelt welke leverancier zich het meest weet te onderscheiden op het gebied van storagetechnologie. De jury kijkt daarbij vooral naar innovatieve functies.

15.   Security Innovator of the year

Award voor de leverancier met de meest innovatieve Security technologie.

De jury beoordeelt welke leverancier de meest krachtige Security toepassing levert, waarmee data op devices van klanten (zoals pc's, desktops en smartphones) altijd zijn beschermd.

16.  Software Innovator of the year

Award voor de leverancier met de meest innovatieve Software en Services.

De jury beoordeelt welke leverancier de meest innovatieve Software als product en/of als service levert, waarmee resellers de business van hun klanten kunnen versterken en uitbreiden.

17.  CxO of the year m/v

Award voor de CxO (m/v) die een opvallende prestatie heeft geleverd in de Nederlandse IT-industrie.

De jury beoordeelt het leiderschap van de genomineerde CxO's en de wijze waarop een CxO bijdraagt aan de ontwikkeling van methoden en strategieën die het succes van hun bedrijf bepalen.

18.  Channel Manager of the year m/v

Award voor de Channel Manager (m/v) die 'het verschil maakt'.

De jury beoordeelt channel managers van vendoren (m/v) die in het Nederlandse IT-kanaal bij uitstek verbindend zijn geweest richting resellers en distributeurs. De jury kijkt hierbij ook naar de innovatieve persoonlijkheid, bekendheid en connecties in de branche.

19.  Marketing Manager of the year m/v

Award voor de Marketing Manager, CMO (m/v) die zich weet te onderscheiden als inspirerend en innovatief leider van het marketing team.

De jury houdt met de beoordeling in deze categorie ook rekening met de behaalde resultaten van opvallende en/of baanbrekende marketingprogramma’s.

20.  Sales Manager of the year m/v

Award voor de persoon die door het Nederlandse IT-kanaal wordt gewaardeerd om zijn persoonlijkheid en onderscheidende Sales vaardigheden en resultaten.

De jury beoordeelt de genomineerde Sales Managers ook op wie de toepassingen en/of diensten van het bedrijf het meest succesvol wist te verkopen en wie daarmee een uitzonderlijke prestatie heeft behaald samen met het salesteam.

Editor’s Choice Award m/v

Dit is een 'Oeuvre Award' die door de redactie wordt gekozen en wordt uitgereikt aan een inspirerende persoonlijkheid die van bijzondere betekenis is voor de IT branche.
Voor deze Award kan niet genomineerd worden.

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards